Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1031 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kidin manyetizmasından lawın elindeki kılıcın etkilenmemesini de gördük. Demek ki yeterince güçlüysen elinden kılıç mılıç çekemiyor. Napolyon bigmomın elinde değildi yapışmadan önce.
Kid Law'a karşı kullanmamıştır direk isteediği kişi üzerinden kullanmıştır veya bölgeye. Siz de her şeyden Zoro'ya ekmek çıkaracağız diye kıvranıp duruyonuz yav.:(
 
Tamam güzel olaylar da bunlar için da bu kadar hyplemezsiniz be kardeşim... O değilde şimdi 1030 bölümdür "kadınlara vurmak yerine ölürüm" diyen adam bir kadına mı vurmuş? hemde hiç "sevmediği, istemediği" ailesinden "istemeyerek aldığı" suit yüzünden mi? Ya oda bi git be müstadım.. Yakmadığın, yıkmadığın bir karakter kalacak mı çok merak ediyorum.

Bir Zoro hayranı olarak diyorum ki: Alem buysa hokkabazı oda'dır.
 
Bu sanji'nin kadınlara karşı zaafının bu kadar belli edilmesi artık sıktı ya. Bunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyma be adam. O kadar savaş sahnesi varken niye böyle boş bir sahne çiziliyor akıl alır gibi değil. Ne boş adamsın lan sen Oda.
 
Drake'ye geçen bölüm adam değil demiştim bu bölüm yine toparladı, Apo'nun teklifini kabul etse Hawkins'den beter olurdu.

Sanji, Queen'i suitsiz yenerse yonkou seviyesi :bilmem:

Judgenin çocuğu Sanji.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık