Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030: Her Şeyin Geçiciliği

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 95 37.4%
  • Orta

    Kullanılan: 70 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde Law'ı sevmem ama BM'a yapılan kombine saldırı iyiydi. Kinemon ve Kanjuro kısımları çok gereksiz ve boş.Drake-Apo dialoglarıda iyiydi. Kazanan kim olursa olsun her iki tarafada ağır bir fatura kesilecek. Bizimkilerin kaybettiği ama bir şekilde Wano'yu kurtardıkları bir savaş olacak bu. Kaido'yu Luffy'nin indirdiği bir senaryo, halihazırda gidişatı pek iyi olmayan manga için en kötü tercih olacaktır.

Edit: Bölümün en iyi kısmıda CP0'nun doğru zamanda harekete geçmesiydi. Jinbei Robin'leri bulamazsa bizim kızı kaçıracaklar.
 
Son düzenleme:
Bence insanların neye takıldığını neyden rahatsız olduğunu pek anlayamamış veya algılayamamışsın. İnsanların derdi Oda'nın karakterleri öldürmemesi değil zaten bunu Pell'den Pound'a milyonlarca kez gördük ve alıştık. Oda evet Kinemon'un aldığı yara ölümcül değildi ondan yaşıyor deseydi şuan rahatsız olanları %80'i konuya bu kadar takılmaz ''peki klasik Oda'' der geçerdi. Ancak Oda'nın karakterleri öldürmemesini kendince komik ve absürt bir şeye bağlamaması. ''ehehe aslında tam birleşmemiş'' bi yetmez gibi adamı osurtarak konuşturup tam kalitesiz Türk komedisine çevirirse seriyi insanların durumdan hoşnut olmaması gayet doğal. Bunun One Piece'in fantasik bir seri olmasıyla alakası yok. Olay tamamen Oda'nın bu konuda yaratıcı olmaması ve kötü yazması.

Bunun için çok biliyorsanız siz yazın demen de ayrı komik, bir şeyi eleştirmek için kimsenin o konuda profesyonel olmasına gerek yok rastgele bir ortaokul çocuğunu bulsam o bile Kinemon'un ölmemesinin bağlandığı konuyu saçma bulur, bir edebiyat öğrencisi de.
Cok biliyosaniz'i sen yazmissin ben kimseyi oyle asagilamam en fazla boyle espri yaparim, ben begenmeyenin aklinda daha guzel senaryolar vardir demektir, daha iyi bi seri yazsin bizde okuyalim dedim orda :D
 
Drake beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Apoo ile 2 saat savaşıp berabere kalmış bu herife başta Brook saldıracaktı bizim Brook'un kendine seçtiği rakip ile Drake 2 saat savaştı ve berabere kaldı sonunda ittifak olup Luffy'lere ihanet etme fırsatı sunuyor Apoo, ve diyor ki Kaido'yu yenebiliriz yahu Drake'i geçtim sen Apoo'sun sen kim İmparator yenmek kim. Orochi yine şaşırtmadı o kadar intikam intikam dedi sonunda kaçmayı düşünüyor İntikamını almayı geçtim başkası tarafından alınsa bile kalıp bunu görecek cesareti yokken ne hakla intikam isteyebiliyor?
 
İnsanların rahatsız oluğu şeyleri söylemesi neden hoşuna gitmedi ? Kinemon'un birleşmemesi Oda'nın şuana kadar çizdiği en ama en kötü sahne olabilir.

Birde daha iyisini siz yapın falan diyorsun saçma sapan.Yumurtanın bayat olduğunu anlamak için yumurtlamaya gerek yok arkadaşım.
Karakterlerin ölmemesi benim de hoşuma gitmiyor ama bu kadar abartmalarına gerek yok. OP sayfaları Oda'ya küfür ya da hakaret edenlerle dolu. Bu adam 25 senedir emek veriyor, hayatı boyunca kendisine yetecek kadar para kazanmış zaten. Togashi'ye baksınlar mesela, Oda en azından 25 senedir bitirmeye çabalıyor ki bu hikayeyi tasarladığı zamanları düşünsek 30 seneye yakın emek var ortada ve bunu takdir etmek gerekirken hakarete varan yorumları görmek şahsen beni rahatsız etti. Kinemon'un karısını görmeden ölmesini beklemiyorum şahsen. Ayrıca tayfa daha önce de Kinemon'un yüzüyle yapboz oynar gibi oynamıştı. Yani Kinemon'u Law birleştirmediği için Oda baştan böyle bir sahneyi yapmayı kafasına koymuş belli.

 
Kinemon: "Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm, ben vano için yaşamayı göze almışım" :D

Beğenmeyenler manganın daha güzelini yazsın biz de okuyalım :D
Beğenmiyorum ve daha güzelini de yazmak zorunda değilim. Uzun bir süredir Oda bu kadar sacmalamamiştı kusura bakma. Bu söylediğin laf az çok abi ortada başka seçenek var mı ki ona oy verelim diyenlerin ifadesi gibi. Dese ki kin zar zor da olsa kendisini savunabildi ama bu onu sadece öldürmedi süründürdü tamam ağa ryvallah Kin dem k ki güçlü bir abimizmiş der okurum ama yok Law beni tam birleştirememiş darbeyle ikiye ayrıldım diyecek bir de üstüne osurtarak konuşturacak. Be agam bu adam neresiyle duymakta?

Ayrıca fantastik eser diye saçmalama hurriyetine sahip değildir yazar. Yarattığı evren içerisinde oluşturmuş olduğu evrenin kendi kuralları içerisinde mantık olmalı ve ona uyulmali. Biz buna star wars ve yüzüklerin efendisi hikayelerini örnek verebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık