Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kid ve law uyanışı yeni açmamıştır. yeni dünyada, uyanış açmamış bir korsan tayfası kaptanı olacağını düşünmüyorum. luffy de uyandırmıştır. zamanı gelince kullanır. acemi korsanlar uyanış kullanırken, yonkouların uyanışlarını görmeden düşeceklerini düşünmek saçma olur.
 
"Kin'emon'un vücudunun alt kısmı birinci ve ikinci katı birbirine bağlayan merdivenlerde koşarken görülmüş. Kaido, Kin'emon'u ortadan ikiye bölmüş, ancak Kin'emon Punk Hazard'da Law tarafından bölündüğü zaman geri birleştirilirken yeterince iyi birleştirilemediği için ikiye bölününce ölmemiş. Alt kısmının kulakları olmadığı için söylenenleri duyamıyormuş. " Aga bu nedir? Bu şaka mı? Dalga geçme mi? Koyun'a anlatır gibi anlatma mı? Ne bu ya?
 
Ne yani şimdi Kin'emon Kaido ile savaşırken tam gücünde değil miymiş? Hadi bakalım al bir de buradan yak.
 
Tamam serinin türünü biliyoruz lay lay lom türü diyorum ben bu türe shonen mi ne haltsa artık.Ama ölmek neden yasak abi bu seride yav senden kan vahşet parçalanmış cesetler istemiyor ki kimse öldür işte yav 500 yıldır devam eden konusu teması korsanlar olan seride toplasan bir elin parmağını geçmeyecek adam ölmüş.Kinemon olayı nedir bunu saçma teorilerde birisi yazsa o kadar da abartma tamam saçma teoriler yazıyoruz burada ama o kadar da uçuk bir şey olamaz dersin ciddi ortamda yapılan soğuk espiri gibi olur.Anlamak mümkün değil gerçekten öldür işte arkadaş öldür karakter dile gelse o diyecek yav beni öldür yeter artık diye 2 novanın meyve uyandırdığını öğrendiğimiz bölümde asıl konuşulması gereken buyken olay nereye geldi.Bu zerzevat mangaka Kaido'yu da öldürmez arc sonu en büyük korkum o.
 
Kaido Kin'i ikiye bölmedi ki... Kılıcı saplayıp yerde bıraktı diye hatırlıyorum. Çizdiğini mi unuttu bu adam ?

Kanjuro ve Orroçi bi ölün artık la sıkıldım artık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık