Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kin'emon'un vücudunun alt kısmı birinci ve ikinci katı birbirine bağlayan merdivenlerde koşarken görülmüş. Kaido, Kin'emon'u ortadan ikiye bölmüş, ancak Kin'emon Punk Hazard'da Law tarafından bölündüğü zaman geri birleştirilirken yeterince iyi birleştirilemediği için ikiye bölününce ölmemiş.

puhahahahahahaaaaaaaaaaaaa AKLJDKSAJDLAKJSDKLJALJDALD
Belki bu da Law'ın planının bir parçasıdır (!):respect:
 
Editör: Kinemon bu sefer kesin öldü nasıl sıvarsa sıvasın bu sefer dönderemez olayı burdan
Karekterlerini öldürmemek için annesine döner tekme bile atabilecek kadar haysiyetsiz oda: :D
 
Doff'un Law'ı öldürebileceği konusunda ne kadar ciddiysen o kadar ciddiyim.
Doflamingo'nun eserini aşağıda görebilirsin. Luffy olmasa kim bilir daha neler yapardı. Doflamingo'nun adamlarını ne kadar çok sevdiğini biliyoruz ve Law onun en sevdiği adamlarından biri olan Vergo'nun ölümünden direkt sorumlu. Hiçbir şey olmasa bile Law'u sırf meyvesini elde etmek için bile öldürürdü. Luffy'ye yancı olmayıp da dayak yemeyen, esir düşmeyen bir tane bile Nova yok. Law eğer bizimkilere düşman olsaydı, sonunun nasıl olacağını az çok kestirebilirsin. Senaryo bu adamı yancı gibi işliyorsa, ben de öyle yorumlarım.

 
Son düzenleme:
Bölüm çıkmadan bir şey söylemek istemiyorum ama rezillik... Oda manyak ettin kendini.Tamam ergenlere hitap eden bir hikaye yapıyorsun ama o Kinemon olayı nedir ya ?
 
Spoilerın yarısını okuyup Kin'emon'un alt bedeninin merdivende koştuğunu görünce dedim: Ölü ama Momonosuke'yi koruma iradesi o kadar güçlü ki vücudu kanlar içinde bilinçsizce onu arıyor, çok iyi. Çıkan şeye bak. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık