Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bölüme iki uyanış vermekle kalmayıp ikisinin de meyve gücü Linlin'i etkilemeye başlamış. Bu haki meyve gücünü engellemiyor muydu ? Sugar uyanış açsa yenilmez olur bu mantıkla..
Hala daha Linlin bu ikisini dövecek diye ümit ediyorum, aksi olursa amiralmiş yonkouymuş seride kalan tüm karakterlerin seviyesi çöp olur gözümde...
Onlara uyanış verirde serinin zirve karakterlerine meyve uyanışı vermezse seriyi çöp eder.

Bu arada Doflamingo ve Katakuri'de meyve uyanışı görünce Haoshoku olması lazım diye düşünüyordum ama Law'ın meyve uyanışı sağladığını görünce fikrim değişti. Ya da Law'da da Haoshoku Haki çıktı. Zira yeni nesilin üç kaptanında da çıkması lazım bence.
 
Bu Orochi ve Kanjuro yaşıyor mu lan hala?Olm bu nasıl hikaye hdhdhdhdhdh Kid ve Law meyve uyandırmış cidden BM'yi bu ikisi indirecek sanırım.
 
Law'ın meyve zaten serinin en iyi meyvelerinden biri. Bu meyveyi uyandırdıktan sonra Big Mom'ın yenilmesine dair bir sorun göremiyorum.
 
Olum Luffyde bir bölümde teleport haki öğrendi. Zoro da kral haki uyandırdı Sanji gen uyandırdı bunlar okey. Ama Law ve Kid meyve uyandirinca awww. :(
Olum guclensinler bir zahmet ya Yonkoya tek atmicaklar rahat olun. Zaten Law kakashi gibi sürekli tükeniyor. Dressrosada da öyleydi. Ayrıca Lawin uyanışı çok merak ettim.

Kanjuro ve Orochinin kalkmasından gına geldi artık. :(
 
katakuri iyi ki luffy'i mochiye çevirmemiş. böyle salak buff mı olur olm ya. inşallah spoiler yanlış veya hatalıdır. güçlü haki olayına değinmiyorum bile...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık