Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arkı Sonunda Tayfanın Ödülleri Ne Olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka ne diyorsun ya? Kaido'yu 1v1 de yenecek Luffy. Müttefikler ve tayfası Kaido'nun tayfasını yenecek kişiler.
Doflamingo'da da öyleydi. Ama mesele Law ve Luffy yendiye geldi. İkisi de aynı ödülü aldılar. Bu arc sonunda da benzer bir durum yaşanabilir.1
 

Silinmiş Üye

Zoro King sonrası hareket edemeyecek kıvama gelirse. :hhh: Sanji bir kaç çakallık yapar yüksel ödülü kapar diyorum.

Luffy, Kaido'yu indiremez. Ödülü 2,5 milyar olur. Sanji-1.150, Zoro-1.130 olur... Yamato bebişim 2 milyar olsun hiç sorun değil tayfaya gelsinde.
Luffy kaidoyu indiremez derken yani arc son kaido mu kazanır ? yoksa ödülü mü geçmez demek istedin
 
bencede kaidoyu korsanlar indirdi denilmeyecek, şimdi cp0 falan geliyor, denizciler yada hükümet indirdi denilmesi daha olası. zaten wanodan dünya bihaber.
 
Özellikle karasakalın icraatlarına bağlı olur luffy nin ödülü. Luffy nin ödülünü onun üzerine çıkarmaz gibi geliyor bana. Öte yandan hikayeyi hızlandırmak isteyen bir mangaka var
Belki de kid ile arada ciddi bir makas oluşturarak ikisi arasındaki mesafeyi kesin olarak açacaktır.

Tayfa ise dengeli olarak yükselecektir. Artık chopperı oyuncak gibi kullanma gereği görmeyecektir diye düşünüyorum. Sanji ve Zoro rakiplerinden bir tık üstte olacak şekilde konumlanırlar. Robin ciddi bir yükseliş alabilir çünkü yine lafı geçti ve önemi ortaya çıkmaya başladı iyice. Fakat genel olarak tayfanın tanıtıldığı bir yazı dizisi gibi bir şey bekliyorum ben. Kimin aslında ne yeteneği olduğu nerede ne yaptığı ne kadar önemli olduğu üzerine. Yani tayfanın tamamının dünya tarafından tanındığı bir ortamı görebiliriz. Üstelik şöyle düşünelim bugüne kadar bir yonkouyu indiren kimse olmadı. Bu aşırı derecede büyük bir olay. Bu vesileyle Usopp'un hayırsız babasının da oğlunu gördüğünü görürüz diye umuyorum.
 
bencede kaidoyu korsanlar indirdi denilmeyecek, şimdi cp0 falan geliyor, denizciler yada hükümet indirdi denilmesi daha olası. zaten wanodan dünya bihaber.
O kadar lafını ettiler Wano dünyaya kapalı, Wano'dan kimsenin haberi olmasın, gazetelere çıkmasın vs. Arc sonu bir şekilde olanları herkes duyacak. Aksi halde bu ödüllere yansımaz. Ödüllerin coşması lazım artık. Çünkü 2 kere daha ancak güncellenir ödüller.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık