Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci kaptanlık yapıyor. Tayfanın en zayıf anlarında, luffy’nin kararsız kaldığı veya mallık yaptığı yerlerde o ayakta tuttu tayfayı.
Gerektiğinde bi arkadaş grubu yerine ciddi korsan tayfası gibi davranmayı başardıysalar bu onun sayesinde.
Sanji gibi o da kanat sonuçta bir zahmet kaptanın olmadığı anlarda tayfayı koruma ve yönetme görevini üstlensin.
 
Anlamadığım bir şey var CP0 üyeleri kim hangi tarafta, ne kadar adam kaldı güncel olarak nereden biliyorlar? Tahminim Gözlem hakisi kullanıyorlar ama tüm adayı ve içindeki herkesi hissedebilmeleri inanılmaz. Ama durum buysa savaşa girme ihtimalleri varken neden hakilerini harcıyorlar?
 
Asura Enma Zoro > Sulong Inu-Neko > Jack
Mangaka bunu gözümüze soktu Kıng ve Queen'ı buraya nasıl yerleştirirsiniz size kalmış bunun üstüne Zoro sağlam bir power up daha alacak.
 
Sanji o kadar ölümden döndü hiçbirinde niye uyanmadı bu gen. Babasıyla karşılaştığında bir şey mi yedirdiler içirdiler ne oldu?
 
Abi sen serinin hangi noktasında ilk savaş sayfalarında karakterlerin tüm gücünü gösterdiğini gördün allah aşkına?
Luffy Doflamingo ile kapışırken ilk başta Gear 4th kullanabilirdi kullanmadı misal. Bunu görmek çok zor olmasa gerek. Ben Sanji WCI'da Luffy gücünde diye bir şey demedim. Zoro öyle dedim. Zoro'nun saldırı gücü WCI'da Luffy'den daha fazla. Bunu Kaido vs Luffy ve Kaido vs Zoro'ya bakarak söyleyebiliriz. Luffy ilk karşılaştırdıklarında mevcut bulunduğu gücün hepsini kullanmasına rağmen bir çizik bile atamadı. Kİ BUNU KENDİSİ SÖYLÜYOR. Öte taraftan Zoro aynı sözü söyleyip Kaido'ya çok iyi bir yara veriyor.
Kin'emon'un açtığı yara ise Zoro'nun ki ile karşılaştırılamaz.
Burada Kaido bırak Kin'emon'u DOKUZ KIZIL KININ TOPLUCA derin bir yara açmadıklarından bahsediyor.
Zoro tek başına hayatının yarasını verdi ama Kaido'ya.
Kaku ile Jyabra hibrit formlarını bizimkiler p.uplarını göstermeden açtı ve yenildiler Capo en basitinden :( King ile Queen %10 gösterdi gibi konuşuyorsun ama sen.

Kinemon'un açtığı yaranın Zoro'yla aynı olduğunu zaten yazmamıştım öncellikle.Kinemon bile bu herifi kesebiliyor dedim.Zahmet olacak Zoro'nun da Kinemon'dan farkı çok daha güçlü bir saldırı sonucu yara izi verebilmesi olsun.

Dof'ta uyanışını erken açabilirdi derim ben de.Karakterler yavaş yavaş vites artırıyor bu seride.Bu tamam ama zaten lakabından gelen veba+teknolojik silahlar+hibrit gösteren adam ile Dof'un ya da Luffy'nin olayı bir değil.

Zoro'nun tüm kek Luffy'den fazla olan noktası genel gücü falan değil,saldırı gücü sadece.Hız,fiziksel güç,gözlem haki gibi konularda geride.Kaptanının MF'de açtığı h.hakiyi de çatı dövüşünde açtı ayrıca.Saldırı gücünde de epey önde olmasının sebebi,Linlin'in bile Kaido'yu uyarma gereği hissettiği bir kılıç ve ona alışma,antreman sayesinde.Law Dof'a yenilmiş bir isim.Handikapsız olsa bile yenilecekti.Onun bile çatı dövüşünde neler yaptığını,2 kılıç Zoro'dan ayar yiyen Killer'ın çatı dövüşünde ne yaptığını görünce daha fazlasını düşünmem için bir sebep yok.

Luffy'nin ilk karşılaştıklarında herife çizik atamamasının sebebi hem arc bossundan klasik yenilen ayar ile alakalı hem de Luffy'nin zarar verecek bir tekniği olmamasıyla alakalı.Law gamma ile yarıyor,Kid metalleri ile eziyor,Zoro yarı büyülü kılıç ile kesiyor,kınlar ileri silahlanma biliyor ve kesiyor.Oden'i sözde off guard yakalayıp tekleyen adamın Kinemon'u daha güçlü atakla tekleyemediğini görmemişiz gibi konuşuyorsun :D Zoro yazarın ilk tanıttığı Kaido ile savaşmadı bile.Ki zaten yalnız da değildi.Luffy ise herifin tanıtımındaki haliyle savaştı .d
 
Son düzenleme:
Gözlem hakisini artık güçlendirmeli çünkü daha fazla darbe alacak durumu yok sınırına çoktan ulaştı çünkü
Öncelikle Zoro'nun gözlem hakisi ile alakalı bir güçlendirme almasıyla bir derdim yok ama bence gereksiz bir güçlendirme olur.
Oda bir karaktere kendi ağzından sınırıma geldim dedirtmeden ben bu karakter sınırına gelmiş demem. Hele bir de konu Zoro ise.
Barathie+Arlong Park'ta yaşadıkları, MR1 ile yaptığı dövüş, Luffy'nin tüm acısını ve stresini almasının akabinde Sabaody'de yaşananlar ben de şu izlenimi uyandırıyor: Zoro'nun ciddi dövüşleri kanlı olacak ve ölümle dans edecek Zoro.

Nasıl ki Sanji'nin tüm karşılaşmaları absürt oluyorsa Zoro'nun karşılaşmaları da kanlı oluyor ve olacak. Bu yüzden de ortalama bir gözlem hakisi yeter bence Zoro'ya.

Bence Zoro'nun asıl eksik yönü King'in saldırılarına eşdeğer saldırılarla karşılık veremiyor oluşu. Zoro gelen saldırıyı görüp karşı saldırı yapıyor 1027. bölümde ama aldığı hasar verdiği hasardan daha fazla. Ya silahlanma ya da dayanıklılık yönünden bir güçlendirme alması daha elzem bana kalırsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık