Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da, Judge yanılıyor. Adam Sanji'yi normal insan olarak görüyor, yani onda gen olduğundan haberi yok. Karısının ilaçla Sanji'nin güçlerini baskıladığını bilmiyor. Judge orada Sanji'nin normal bir insan olduğunu düşünerek o ve kardeşleri arasında yüzlerce kat fark olduğunu söylüyor. Ki o dönemde çocuklar için yapılmış kostüm var mı, yok mu o da belli değil. Olmayan şeyi mi giydirecek?
Kostümlerin dizaynına ve Stealth Blackin Law tarafından bilinmesine bakarsak kostümler yüz yılllardır var, tabi bu benim görüşüm. Bilim adamları ayrıca Judge'a diyor hepsinin geni modifiye diye lakin Sanjinin modifikasyonları bir sebepten dolayı(Soranın ilacı) aktive olmuyorlar. Judge bir bilim adamı olarak bu verilerle Sanjinin normal bir insan olmadığını biliyor ve bu yüzden ondan eforlarını arttırmasını ve zamanla genlerinin aktive olacağını düşünüyor.
 
Oda 3d2y olayını iyi işleseydi böyle güçlendirmelere gerek kalmayacaktı. Sanji okama adasında ne elde etti?
Bencede 3d2y olayını tam güzel işleyemedi belki de kafasında seriyi daha uzun sürede bitirmek vardı ama kendisine bir süre koyduğu için böyle şeylere bulaştı daha güzel bir şekilde işleseydi bugün bunlara gerek kalmazdı.
 
Keşke Sanji genlerini WCI'da çocukken yaşadıklarını hatırladıklarının ve adada yaşadıklarının acısıyla aktifleşmiş olsaydı, orada ilk kıpırtıyı hissetseydi ama mevzu Wano'da patlak verseydi. Deadpool'daki gibi stres altında uyanan bir güç olsaydı ve çocuklukta yaşadıkları değil de son yaşadıklarıyla aktifleşseydi. Annesinin kullandığı ilaç genleri durdurmak yerine daha güçlü hale getirebilirdi. Yaptığı antrenmanlar değil de çektiği acılarla ortaya çıkan bir güç. OLMADI.
 
Zaman atlamasından sonra yüzlerce bölüm tayfa üyelerinin güç konusundaki gelişimlerini gözardı edince ortaya böyle saçma sapan güçlendirmeler çıktı. Sanji halihazırda zaten güçlü bir karakterdi. Hakisi ve teknikleri üzerinde yoğunlaşacaktı sadece. 500 bölüm karakteri başından savınca kostüm gibi zırvalar önümüze çıkarttı Oda. Finale çok kısa bir süre kaldı ve bunun farkında. Toparlamak için bu yolu seçti ama karaktere hiç mi hiç uymuyor bu yol. Aynı şey Enma içinde geçerli. Kılıçların sadece sağlamlıkları fark yaratsaydı önceki gibi yeterli olurdu. Ha ayrıca, sen arkadaşını kurtarma operasyonunda prensiplerin uğruna kadına vurmayan adamsın. En kritik zamanda vazgeçmedin bağlı olduğun değerlerden değişen ne? Bu kadar mı muhtaç ya kostüme bu adam? Sanji böyle biri değil kesinlikle ama şartmış gibi çiziliyor. Kostüm olmasa insanları kurtaramayacak yani öyle mi? İşine bak Oda.
Bu güçlendirmenin havadan olması ayrı konu. Bu suit gen vs gene Sanji'ye verilse ama çalışarak kullanabilmesi gerekse daha iyi olurdu tabi.


Ama bu güçlendirmenin kendisini pek çok kişinin aksine doğru buluyor ve olması gereken bir şey olduğunu düşünüyordum.

Neden mi?


Monster trio arasında açık ara en sıkıcı dövüş tekniği Sanji'ye ait.

Birisinds lastik meyvesi var. Her ne kadar kulağa tuhaf gelse de gearlarıyla, farklı kullanışlarıyla epey esnek.

Zoro kılıç ustası. Zaten en popüler dövüş tekniklerinddn birisi.


Peki Sanji ne yapıyor? Tekme. Meeeeh. Serinin sonuna kadar böyle daha güçlü tekmeler mi atacaktı? Haa gerçi haki de var ama nereye kadar hakinin öyle kişiye göre değişen çok farklı kullanımları yok ki. Bu yüzden iyi oldu Sanji'ye fırfırlı ışıklı bir şeyler gelmesi.


Edit: Bazıları sığ bakış açısı diyebilir kendilerine göre haklılardır da ama zevk meselesi diyelim. Bu sorun bana hep acayip gelirdi ki o yüzden Sanji'nin meyve falan yiyebileceğini düşünmüştüm.
 
Sora Vegapunk'ın bir şekilde enjekte ettiği genler olabilir. Germa'ya karşı baskın gelmiş olabilir. Sanji'nin Annesi Vegapunk'ın kardeşi-kızı vs olabilir. Bu olay kesin Vegapunk'a bağlanacak.
Ben Soranın yarım Lunarian olduğunu ve Sanjinin annesinin Lunarian tarafındaki genleride uyandıracağını düşünüyorum. Böylece Soranın Sanjiye verdiği duygular ona çift uyanış kazandıracak ve Sora haklı çıkacaktır. :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık