Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji gömeceğim diye saçmalayan sensin. Zoro ve Sanji Luffy KK olsun diye içinde bulundukları durum neyi gerektiriyorsa onu yapıyor, kendileri de defalarca bunu belirtti. Nasıl ki Zoro, Luffy için kendi gururunu hiçe sayarak asla istemeyeceği bir şey olan, en ezeli rakibinin önünde diz çöküp onu eğitsin diye yalvardıysa, Sanji de aynı amaç için kendi isteklerini değil içinde bulunduğu durumun gerekliliklerini yapıyor. Bunu anlatmak istediğimi anladığını düşünerek o cevabı verdim. Bu üsluplara girmene gerek yok.
Zoro da, Sanji de bu konu özelinde benim gözümde karaktersiz kişiler. Bu cevap yeterli olmalı senin için. Üslup konusunda da bir şeyler öğrenmesi gereken sensin.
 
Borçlu olduğunu söylemedim zaten. İsterse kurtarmaya da bilirdi. Ama güçleri o hiç sevmediği babası sayesinde oldu bu da bir gerçek. Her fırsatta güçlerini kullanıp her zamanda ailesine sövmesi saçma.
Minnet duymalı dediğin için borçlu olmadığını söyledim. Kelimenin ilk anlamı ''gördüğü bir iyilik karşısında kendini borçlu duyumsama, gönül borcu. '' Reiju hariç herhangi birine karşı kendini borçlu hissetmesi daha saçma olurdu bence tabii ama senin düşüncen ...
 
Olay kemiklerin un ufak olmasıysa Sanji 2 imparator saldırısı tanklasaydı daha büyük power up alacaktı belki de. :D Fırsat kaçırmış.Bizde kum diyince neler sanmıştık.
 
Law ve Sezar gibi adamları korkutan bir güç bu en güçlü örgüt.Söyleyeyim Sezar Peros’tan falan tırsıyor aşağısına tırsacağa pek benzemiyor.
Adamlar grup şeklinde dolanıyor, Ceaser beklenilen kadar güçlü çıkmadı o eski havası yok şuan. Meyvesi tehlikeli ama o korkaklığı onu bitiriyor bir nevi.
Dediğim gibi güçsüz demiyorum zaten CP 0'a ama öyle Yonkou tayfası kaçıracak güçte olduklarını da sanmam. Başka bir Yonkou olsa neyse de dediğim gibi Teach işine yarayan bir şey yoksa kaçar gider.
 
Şu "ailesini sevmiyorsa kullanmasın o zaman güçlerini" meselesi bir bana mı anlamsız geliyor?


Burada anlaşılması gereken nokta şu ki Sanji ailesinden büsbütün nefret etmiyor. Onlara karşı kızgın Vinsmoke ismine bile tepkili ama meseleyi daha bütüncül yorumlamak gerek. Aynı adam WCI'ya ilk geldiğinde değiştiğinizi ummuştum da demişti. Aynı adam düğünde ailesini kurtarmak istedi ve gene de o pisliklerin ölmesini istemiyorum dedi.


Yani Sanji'nin durumu şuanda(bu örneği Sanji'yi küçültmek için vermiyorum yanlış anlamayın) ailesine sinirlenip sizddn nefret ediyorum/tiksiniyorum diye bağıram iddialı laflar eden ama aslonda içtem içe ailesinden nefret etmeyen bir ergen gibi. Ciddi bir tavırdan daha çok kızgınlık var.


Hadi bütün bunları geçelim, Sanji gerçeltem ailesinden tiksiniyor dahi olsa silah silahtır. Onlar gibi olmadığın sürece o silahları kullanmanın bir anlamı yok. Zoro 12 iyi kılıçtam birisine sahip hatta o kılıcı bizzat imal etmiş çok kötü birisiype dövüştü öldürdü ve kılıcı aldı diyelim, o zaman Zoro'ya "adamı sevmiyorsan kılıcınu da kullanmican birader" diyecek misiniz?


Geriye elimizde Sanji'nin "kullanmam suiti hıh" tribi geliyor. Ama üstte belirttiğim sebeplerdem ötürü zaten en başından anlamsız bir trip. Sanji'nin bunu fark edip zamanla bu tavırdan vazgeçmesi olumlu bir durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 121)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık