Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sora'nın yaptıkları birkaç şeyi değiştirip, Sanji'yi daha üstün bir şey haline getirmiştir. Oda'da bahane bitmez.
Bir serinin ana karakterleri, kendilerinden daha güçlü olan düşmanlarla yüzleştiklerinde tabii ki güçlenecekler ve şans/rastlantı faktörü yanlarında olacak ama şans/rastlantı faktörü mantığın sınırlarını yıkıp geçti Wano'da. Bir şey olması lazımsa oluyor ve gerçekleşen olayın temeli sağlam mı değil mi umursamıyor Oda. Sora'ya bağlar bence de.
 
Hmm gerçi soruyu Tyr'a sordun ama ben de böyle düşünüyorum. Hazır gündeme gelmişken kendi düşüncemi de söyleyim.


Oda daha önce Wano finaliyle beraber artık millet serinin bittiğini anlayacak dedi.

Sonra aynı Oda Wano'dan sonra manga tarihinin en büyük savaşı gelecek bizimkiler kendilerini çok zor durumda bulacaklar dedi.

Asistanlar final arca doğru gidiyoruz dedi.


Sadece seri dışı yorumlar da yok bununla ilgili. Seri içinde de malum şu kehanet mevzuları var ve bu kehanetler de Wano'da olacak bir şeylerin OP diliyle şafağın getirilmesi içim kilit nokta olduğunu gösteriyor. Toki dsmişti gene büyük savaş çıkacak ve ana oyuncular da denizde ilerleyecekler diye.



Basitçe Wano finali bizimlilerin log pose ile güle oynaya başka adaya seyahat ettikleri klasik finallerden farklı olabilir.


Ama asıl mesele bunun "nasıl" olacağı.


Buradaki klasik ve kolay senaryo iss spoilerdaki gibi hükümetin Wano'ya el koymaya çalışması ama bizimkilerin de Wano'yu kendi bölgesi ilan edip açıkça savaş ilan etmeleriyle vuku bulabilir.


Haaa şimdi diyecen ki ama daha raftel'a gidilecek? Bunu bir arcta olup bitecek bir şey gibi düşünme. Birkaç arca yayılabilir.
 
Şimdi bu Cp0'a Sakazuki'nin emir verdiğini sanmıyorum. O verse herhalde Kizaru sen git falan derdi. Demek ki henüz amiraller ortalıkta yok. Bakalım neler olacak.
 
Zoro ve Sanji'yi şu konuda kıyaslamak çok saçma Zoro hiçbir zaman Mihawk'tan eğitim almam demedi ya da Mihawk'ın arkasından sövmedi. Yaptığı falsolu bir davranış mıydı evet ama tayfası için yapması gerekiyordu. Sanji de tayfası da için yaptı evet de ailesine hala sinirleniyo adam onlar olmasa daha ayağından alev çıkaramıcaktı. Az da olsa minnet duyması gerek en azından arkalarından bu kadar attırmaması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık