Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam işte daha yaşlı supernovalar vardı. Eve gideyim bakayım diğerlerine.
Var zaten o dediğin de haklısın yaşlı olan novalar da var. Yaş ile güçün pek alakası yok belli bir yaşa kadar.
Yani bazıları Yeni Dünyaya 30 yaşından sonra giriyor yapacaklarını yapıyor, bazıları Luffy gibi gidiyor.
Akainu 55 yaşında mesela şuan gücünde zirvedir muhtemelen. Whitebeard yine 20 yıl evvel 50'li yaşlardaydı zirveydi. Roger desen yine öyle...
Yani herkes 20 li yaşlarında zirve olmuyor. Bazıları 20'lerde olacak, bazıları 30'larda olur bazılar 50'lerde. İlerleyişe bağlı bu biraz...
 
Serinin gerçeklerine göre Sanji ve Zoro bir Amiral alamazlar .Ancak durdurabilirler aynı Marco gibi....Seride Amiral alacak karakterler Dragon ,Bb,Shanks birde Kaido bunlardan başka Amiral alacak karakter yok ...Luffy zaten Korsan Kral
Nerden geliyor bu gerçeklik?
Zoro belki amiral olacak adamken Luffy'e katılıyor. Usopp, Coby'den daha kötü değildi. Kim belirliyor bu gerçeklikleri?
 
Şu noktada Kaidoyu yenseler ayrı dert yenmeseler ayrı dert. Üstüne bir de Big Mom belası var. Kazanan taraf her kim olursa olsun cp-0 leş kargaları gibi savaş alanına çökecek. Hele bir de Teach katılırsa bu partiye iyice çin kerhanesine döner ortalık. Shanks'ın ortaya çıkması için daha iyi bir zaman olamaz herhalde.
 
Zoro'nun konuyla olan ilgisi şu : Tayfa üyeleri kaptanları için kendi prensiplerinden vazgeçebilir. Luffy'nin tayfasında bu çok bariz ve normal, bu yüzden Sanji'ye yüzsüzlük yaptı demek saçma olur. Bunun için de Zoro örneği verdim.

Zoro'nun nihai hedefi en güçlü kılıç ustası olmak. Kendisi de Bushido felsefesini özümsediği için bu yolda giderken Mihawk'tan yardım alması kendisine(Bushido onuruna) ters düşecektir. Mihawk da diyor zaten başka bir amaç için kendi onurundan vazgeçti diye. O yüzden gerek yok yüzsüz bilmem ne gibi şeylere.
Öyleyse Zoro da yüzsüzsün tekidir. Zoro'nun burada yaptığı, Sanji'nin yaptığı şeyi aklamıyor. Sanji dediğin adam Vinsmoke adını görünce bile sinirden küplere biniyor, güçlenmek için onlardan gelen şeyleri istemediğini belirtiyor, ama zorda kalınca bu laflarını yiyor. Gayet basit ve net gördüğün gibi.
 
Arkadaşlar size Zoro ve Sanji arasındaki 19287493. Farktan birini söyliyim.

Sanji'nin kemikleri Yk2 karşısında kırılırken Zoro'nun kemikleri 2 yonkou saldırısında kırılıyor.

Zoro, Kiku'nun kolunun çatıdan düştüğü sahnede daha çok Queen'i hedef alarak "buraya aptalca oyunlar oynamaya gelmedim" diyip Queen'in aklını alırken aynı Queen Sanji'nin bacaklarını eline veriyor. Ama aynı King Zoro'yu epey zorluyor. King ve Queen arasındaki farklardan biri.

Demek ki gen uyanışı olmasa Sanji Yk2 karşısında bile duramayacak güçteymiş. Zoro ise çok farklı bir kulvarda. Artık anlaşılmıştır bu mesele umarım.
Bence 2'side fiziksel olarak Yonko komutanları karşısında duramadı Zoro, King'in maskesini kırarken King deyim yerindeyse Zoro'yu uçurdu ağzından kan getirdi benzer bir saldırıyı Suit Sanji'ye yaptığında neredeyse hiç bir şey olmadı şimdi bu Sanji'nin dayanıklılık Zoro'dan kat kat üstün mü demek? Tabki ki hayır. Bence Zoro'da, Sanji gibi karşısında duramayıp ileri Kral Haki'sini adam akıllı kullandığında yenecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık