Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1028 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptanı için yapması prensiplerine ters düştüğünü değiştirmez. "Kaptanı için yapıyor kendi için yapmıyor" diye bir savunma mı olur fdksklfsd?
Eskiden Opa bakınca birlikte seyehat eden ama kendi amaçları için yola çıkan insanlar görüyordum, mesela fıçıya ayak basma sahnesi var hepsinin hedefini söyleyip. Şimdiyse bir gemi dolusu insanın ve her geldikleri adada bir ada dolusu insanın lütfü için bir şeyler yapmalarını okuyoruz.

Bahsettiğin mevzu sadece Zoro'yu değil tüm seriyi bitirdi.
 
Sanji off-panelde sağlam dayak yemiş ve geni uyanmış. İyi. Vergo'ya bacak veren adamın normal yollarla yc2 alması saçma olurdu. Judge'a yatsın kalksın dua etsin.
Bir de Sanji'nin daha savaşını görmeden güç artışı yaşadı Sanji. Zoro'yu da muhtemelen şak diye güçlendirecek. Uzatmasın, canımı yesin Oda.

Amiraller şu an Big Mom'ın bölgesine çöküyor bence ve bu yüzden CP0 geldi adaya. Ya bizimkiler bunlara sağlam bir dayak atıp yollayacaklar ve Wano'nun kapılarının açıldığı ve özgür bir ülke olduğu vurgulanacak ya da bunlar bizimkilerden birini kaçıracak ve Vegapunk'ın yeni teknolojisinin tanıtımı yapılacak. Bence yeni bir kurtarma hikayesi gümbür gümbür geliyor ama umarım yanılıyorumdur.
 
Kizaru reisi bekliyoruz.Gelecekte olacak rakibi Sanjiyle ön kapışma yapmalarını bekliyorum.Sonra Kizaru da Mihawk gibi şimdilik erteleyim deyip oradan ayrılır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık