Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh yani derken yahu adam yaralı Neko dövüyor,Queen atağından sorunsuz çıkıyor,sulong mink dövüyor.Marco'nun adam yerine koyduğu birisi.Uçan altılı üyeleri yaralı kınlar ile bile aynı kefeye konmayan adamlar.Peros bu kınların en güçlülerinden birisi olan Neko'nun base haline üstünlük kuruyor,sulongun ise ilk turuna dayanıyor.Devasa büyük alan saldırıları var,bu adamdan daha zayıf Oven bile tüm denizi kaplayacak kadar ısı yaratıyor üstelik.Sen ise bu adamı Pica alamaz diyorsan daha denecek bir şey yok.Hakkını vermediğin kişiler Pica hariç tüm veteranlar zaten.Ki Peros veteran bile sayılmasa normal karşılanacak bir adam.

BB dediğin adamın hızı nötrleyecek bir yerçekimine sahip zaten.Wb dediğin adam da oldukça hızlı bir adam zaten prime zamanında.Ta nerden Oden'in geleceği hissediyor aynı zamanda.Canavar gibi gözlemi var herifin.Ortalama dediğin hıza sahip değil bu adamlar.Gerisine yazmayacağam kısır döngü bildiğin.
Peros uzuvları gitmemiş bir İnu-Neko karşısında ne yapabilir acaba ? Ya da bunların sağlam Sulong haline ne yapabilir ? Devasa alan saldırısı nerede yaptı tam olarak ? Hatırlamadım. Atarsan bakarız ne kadar devasa. Queen'in hangi ayağından sorunsuz çıkıyor ? Onu da hatırlamadım.
Bir de son olarak Wb'nin hızlı dediğin sahnesini atar mısın ? Çünkü bence ortalama hızın üstünde biri değil Wb.
 
Şu adamın seviyesine düşüyorsun şuan :(
Soru : Kizaru ve Akainu , Aokiji'den daha güçlü değil mi ?
E.Oda : Hahh, Hahh, Üzgünüm geç giriş yaptım, Merhaba. Bunun yazarı benim, herşey benim elimde…
İstediğini söyle kimin umrunda ! Al sana ögh !! buda ne !? Kizaru ?! Yürü lan ahanda böyle çizdim seni !! Kabus gibi ! Üzgünüm , Kizaru çoktan yok oldu !! Bir dahaki bölümde gözükmeyecek.
Benim getir götürümü yapar anca
 
İlk 2y sonra geri döndüğünden beri daha güçlü döndüğü belli değil miydi zaten? İlk sahnesinde gemi bölüyor bu adam. Bence o haline kata kata ilerliyor ve King'i yenmesiyle gerçek bir İmparator Sağ kolu olduğunu gösterecek bizlere.
Yav he he maden güçlüydü o kadar dofun tellerini itmeseydi keseydi. Dof luffyi telleri ile kukla gibi kontrl etmeye çalıştığında luffy bu telleri kırdı üstündeki zinciri fırlattı 2 yılda güç dediğin budur. Telleri itmek değil...
 
Kaido'nun salt gücünü al, bir deve entegre et, daha güçlü olur. Hakeza Roger ve diğer arkadaşların da boyunu 2-3 metre yükselt, aynı oranda fiziksel güç kazanırlar. Boyun fiziksel güç kazandırdığı bilinen bir gerçek. Tabii Kaido ve Big Mom gibiler sadece boylarıyla buralara gelmediler, diğer etmenler daha fazla etken oldu ama boylarının da kendilerine fiziksel güç kattığı bir gerçek. Yani boyu yok saymak mantık dışı olur.
Önceki mesajlarda dediğim gibi boyut belli bir seviye insanlara kadar işe yarıyor. Sonrası boş. One piecede güç =irade ve meyve.. Pica herhangi bir novayı yenemez
 

Üye silindi 7459

Vay şerefsiz vay! Bundan sonra Sanji fanıyım.
bunu okuduğuna göre bunu isterdin değil mi
xD
Üstad niye öyle eziyet çektirdin bana, ben youtuber adamım bu yaptığını benim yapmam gerek lfşksdalfkas
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık