Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri dediğin gibi adamlarını çağırmak için, Kaido'nun adını verir. Marco'nun tek emrine bakar hem de Vista, beyazsakal tayfasında, uçan altılıdan konum olarak üstte bir isim. Katakuri'ye desen tayfası tapıyor zaten.

Katakuriye neler oluyor diye soru soruyor Linlin.. Marco, da Ace ve Babalık ölmüş tüm tayfası umutsuzluk içindeyken, tayfasına Luffyi korumak gibi yeni bir hedef veriyor ve ekibini tekrar motive diyor.. Tayfaları içindeki etkinlik farkları belli.
WB ve BM tayfalarının yapısı, Kaido'nunkinden çok farklı. Marco'nun ya da Kata'nın sözünün dinlenmesi çok normal. Kaido'nun tayfası ise sadece ona boyun eğen güçlü kişilerden oluşuyor. Bu farklılığa bakmayıp, etkinlik farkı dersen olmaz.

King'e Kaido tarafından iletilen bir emirler dışında, King'i dinlememeleri normal bile sayılabilir. Yıkımcılara meydan okumak isteyen kişilerden bahsediyoruz. Bu meydan okumayı, WB ve BM'nin tayfada göremezsin mesela. Dediğim gibi, tayfalar arasında baştan yapı farklılığı var.
 
Bana bir Allah'ın kulu Pica Yk4 ediyor düşüncesini kabul ettiremez. Çünkü 1 tane bile Yk4 gösteremezsin ki Pica kadar güçlü olsun. Pica 4 tane Yk3 varsa en az 1 tanesi kadar güçlüdür bana göre. Bu da onu Yk3 seviyesi yapar. Yk3'lerin geneline göre zayıftır güçlüdür önemli değil. Klasman olarak bu sınıfta olması daha adilane ve uygun. Bu Pica'yı ilah mı yapıyor ?

Kaku meyvesini yeni yemesine rağmen meyvesini kendisinden daha önce yemiş olan Jyabura'ya göre daha iyi kullanıyorsa burada kabul etmen gereken iki şey vardır.

1- Jyabura kabiliyetsizdir.
2- Kaku Jyabura'dan daha kabiliyetli ve akıllıdır.

Şimdi burda senlik benlik bir durum yok. Kaku meyvesini Jyabura'dan net bir şekilde daha iyi kullanıyor. Bu daha kabiliyetli ve akıllı olduğunu gösteriyor zaten. Ben buna dahilik demedim sen öyle ifade ettin. Ben bu zamana kadar Kaku Jyabura'dan net bir şekilde üstündür dedim sadece. Burda gereksiz bir algı yapma politikası güderek Zoro'nun karşılaştığı rakipler dahi oluyor dedin ama gerek yok böyle şeylere. Biz olanı söylüyoruz bunun adı abartı oluyor :bilmem:
Boyutun One piece evrenınde hiç birşey ifade etmediği net bir şekilde ortada. Picanın gollem hali sadece güçsüz insanlar üstünde etkili(300 milyon beri altı insanlar),sırf kaba kuvvet kullanıyor diye kimse yc3 veya yc4 olamaz öyle olsa BB tayfasının devi yc1 olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık