Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kata iki tane Jack'i çok net döver bu arada. İki tane Cracker da döver.
Afedersiniz de şeyini çıkarmayın. :D
Zoro seçilmiş değil mi la Oden 20 yıl sonra gelecek çocuklar geleceğin çocukları derken o çatıda Zoro vardı la Zoro hani var ya çatıya çıktı diye hypelanan Zoro nasıl seçilmiş kişi değil aaa dur o çok ağırlık çalıştı kendi emeği ile geldi değil mi? Daha dur Ryuma soy bağlantısı bir çıksın hani Luffy'e çok salladığınız aa bak babası Dragon dedesi Garp daha oradan da çok gömüleceksiniz Emre :D Kaçarınız yok la adam Kuma olayında adam acı havuzunun bir damlasına bayılıyorken tümünü yiyip ayak da kalması en alasından Zoro'nun seri sonuna kadar hiç bir türlü ölmeyeceğinin kanıtı adam bile farkında bunun sen diyorsun ki hebele hübele basit bir figüran adamı bile öldürmekten aciz adam Zoro'yu öldürecek he :D
Zoro 20 yıl sonra gelecek adamlardan sadece bir tanesi.Kehanet wanodaki başarıyı garanti etmiş ondan sonra o adamların hepsi ölebilir de sıkıntı yok.Fakat Luffy için vadedilen şey çok daha geniş bir zaman aralığını kapsıyor.Dünyayı sarsıp hükümeti alaşağı etmeden ölüm yok Luffy’e.Zoro’nun dediği ölümün tanrısı gelse canımı alamaz olayı kendisi için değil kaptanı için geçerli ince detay. :D Zoro sadece azmini kararlılığını gösteriyor o konuşmayla
 
Hala dediğim şeyi yapıyorsun. Oda dövüş çizmedi diye bu Jack'in suçu olmuyor. Yarın King de off panel yenilse haki kullansın önce mi diyeceksin ? Bu seviye adamlar tabi ki haki kullanıyor. Bu ne biçim bir bahane lan :hoo:
Off panel diyorsun da sanki dövüş esnasında hiç çizilmedi mi Jack? Dövüşürken bayağı karesi var. Sasaki gibi haki kullanırken görmedik ama.
 
Ben yıllar önce her hakisinde çok gelişmeli yetmeyecek fiziksel olarak gelişmeli yetmeyecek meyvede çok üstün teknikler çıkaracak öyle yenecek dedim Yonkou'yu. Hatta o bile yetmeyecek irade savaşı göreceğiz dedim.

Daha 1-2 sene önce kral haki üzerine konu açtım bunda uzmanlaşmadan Kaido'yu yenmesinin bir yolu yok diye ben mi yanıldım?
Büyük yanıldın hemde ama kabul etmeyeceksin :bilmem:
 
Daha da örnek vereyim ozaman Sugar vs Usopp , Ulti&Page One vs Usopp düşün arada ki dağı :D Bak bir örnek daha da var ha istersen atarım :D
Bigmom dövdü la onları, niye böyle yapıyorsun olayını direkt söyle. Herkes otomatik güç kazanıyor diyorsun ama buna Sanji hariç örnek veremezsin onun da zaten bir olayı var, bir şeyleri uyandırmış xD
 
Tamam işte onu durdurmaya devam etseydi ölecekti belki de ipten alındı Zoro.Daha doğrusu mangaka bunkadar yeter hepsini bloklama dedi kenara çekti.Yoksa 2 imparatorun onigashima boyutunda toplam saldırısı bu direk suratına yersen gidici olursun o kadar güçlü değilsen.
İyi demiş vallahi. Yoksa çiziksiz durduracaktı. Luffy de ölecekti ama işte ölmedi.:D Ya böyle savunma mı olur sözleri ortada adamın. Ölmez daha fazlası ölür ölmez. Acıları iki katı çekecek günün sonunda senin mantığa göre ölmesi lazım. İmkanı var mı bunun? Ölse bile geri gelir ve zaten geri getirileceği için ölür. Ölüm üzerinden şaka yapmayın artık lütfen. Bu seride ölmemek Luffy'e has bir şey değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık