Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy, Amiral Yenebilir mi?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Bunun yonko'lu versiyonu açılmalı. Çünkü bence arc sonu luffy Mf wb, güncel teach ve bm'ı yener.
Hocam zaten ilk olarak yonkou versiyonu açılmalıydı. Önce bir yonkouları yensin. Sonra bakarız Amiral alabiliyor mu, alamıyor mu?

Ama şimdi hak verebiliyorum açılmasına bu konunun. Amiral |> Yonkou olduğu bir yerde yonkou yenecek olan karakterin amirali yenebilme ihtimalinin düşünülmesi gayet normal.
 
Son düzenleme:
Kaido düştüğünde onu tek başına indiren luffy olmadığı için, kaido düştüğünde bile luffy kaido kadar güçlü olmayacak. Kaido şuan teach ve dragondan da güçlü.
Biz gördüğümüzde Teach, Kaido'dan daha güçlü olmuş olacak. Dragon'u Kaido'dan daha zayıf yapacak bir sınırlama yok.

Luffy, Katakuriyi indirdikten sonra onun kadar donanımlı değildi ama daha sonrasında on defa birebir kapışsalar, yine Luffy alırdı. Luffy bir defa rakibini arkasına attığında iş bitmiş demektir.

Bu büyüktür sembolü, yukarıdan aşağıya çizgi çekersek karıştırmazsın yukarıdan çizgi çekince |> = B oluyor. |< = Şimdi de küçüğün 'k'sı oldu.

Önemli değil ;)
 
Akainu'ya şu an kaybedeceğinden eminim. Diğerlerini ise yenemez fakat uzun süre karşılarında mücadele edebilir. Wano sonu belki diğerlerine karşı avaraj bir galibiyet elde edebilir.
 
Zoro en güçlü sağ kolu indirse kendin hiçbir sağ kolun altına yazmazsın Zoro'yu. çifte standart'ı bırakalım
Herhalde yazmam! Zoro rakiplerini gezi turlarına gider gibi grupla almıyor çünkü tek başına alıyor ;) Rakibi handikaplı da olmuyor.

Luffy parayla zoraki okutulup ekmeği eline verilen öğrenci. Zoro kendi emeğiyle okuyup eline ekmeğini alan öğrenci. Luffy hep ittirme kaktırma.. Herkes kk olmak zorunda değil kardeşim zorla mı yavvv shshsh.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık