Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çatıya çıkana kadar çok boş bölüm harcandı orası doğru. Tek yeyip geçecek bir sürü smile kullancısı falan tanıtıldı, oralardan kıssa hiçbir şey kaybetmezdi seri. O bölümlerin yarattığı bıkkınlık güzel bölümlere de etki ediyor diye düşünüyorum. Şöyle bölümlere bile çoşamaz oldu insanlar. Yıllar sonra tayfa dövüşü gördük ona rağmen burun kıvıranlar oldu. Oda'nın arc planlaması konusunda kendini geliştirmesi şart oldu artık.
Bence problem Oda'nın her arc aynı döngüyğ kullandığını insanların bilmediğini zannetmesi ya da öyle olmasa bike görmezden gelmesi.


Bak mesela Luffy Kaido tarafından en son bayıltıldığında birisi AoT'da böyle bir şey olsa oha şimdi ne olacak derdik dedi. Peki OP'da neddn böyle denmiyor? Çünkü benzsri olaylar o kadar sık yaşandı ki bir şekilde bu işten sıyrılacağını biliyorız karakterlerin. O yğzden zor duruma düştükleri, yenemeyecekleri düşmanlarla karşılaştıklarını gördüğümüz zaman heyecanlanmak yerine amaaan özet geç anladık diyoruz.


Bir örnej daha vereyim OP bu kadar fazla tekrar etmese arada tayfa üyeleri dahil ölenler olsa Ulti nami ve Usopp'u kovalarken hop oturur hop kalkardık... Ama hepimiz biliyoruz Nami'ye bir şey olmayacağını.
 
Teach güç sarhoşu olunca artık beni kimse tutamaz demişti. Luffy de acaba artık kimse beni tutamaz kral haki ile akacaammmm demiş midir?:D

Adam orada gök burada hater yarıyor.:D

Gaza gelir herhalde.
 
Jack üzdü. Bu adam bir yonkonun en güçlü 3. adamı, nasıl 2-3 sayfalık dövüşle bunu harcayabiliyorsun? Şimdi Oda kulak memesiyle dövüşen ninjaya bir bölüm harcar. Jack vs Neko ve İnu olmalıydı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık