Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama gene de karakterlerin oradan oraya koşuşturdukları bölümleri kısıp dövüşlere daha fazla odaklanabilirdi. Ama Oda'nın janrı dövüş değil işte hikaye. Ama bu dediğimizi yapsa bile bence bu sefer bu gereksizlerden sıkıldık Luffy isteruk Zoro isteruk Yamato isteruk yorumlarıyla dolardı buralar. Tayfa dövüşleri bölümlerinde benzeri şeyleri gördük zaten.
Çatıya çıkana kadar çok boş bölüm harcandı orası doğru. Tek yeyip geçecek bir sürü smile kullancısı falan tanıtıldı, oralardan kıssa hiçbir şey kaybetmezdi seri. O bölümlerin yarattığı bıkkınlık güzel bölümlere de etki ediyor diye düşünüyorum. Şöyle bölümlere bile çoşamaz oldu insanlar. Yıllar sonra tayfa dövüşü gördük ona rağmen burun kıvıranlar oldu. Oda'nın arc planlaması konusunda kendini geliştirmesi şart oldu artık.
 
Japon teorisyene göre:
976. bölümün kelime oyunu "Eski Takım" Jinbei ortaya çıktı
986. bölümün kelime oyunu "Taşımak" Kaido, Onigashima'yı taşıdı.
1031. bölümün 3 kelime oyunu var.
"Zeki" Vegapunk veya Queen hakkında bir şeyler görebiliriz.
"Göksel Afet" Onigashima başkente iniş yapabilir.
"Uzun Yolculuk" Kırmızı Poneglif hakkında bir şeyler öğrenebiliriz.
1127'nin kelime oyunu Hito Tsunagi yani One Piece hazinesi.
Bundan yaklaşık 100 bölüm sonra One Piece'in bulunacağını söyleyeceksek bu 100 bölümlük kısımda Eiichiro Oda Elbaf dışında ne çizecek cidden çok merak ediyorum.
Karasakal
 
Peki hala Zoro Luffy den güçlü müdür yoksa Luffy Zoroyu şuan mı geçmiştir? hhahahahahahha Adam bulutu yarmış bulutu bakalım buna ne diyecekler? Ama Zoro da Kaido yu ke- hahahahahhahahaha
Bulutu Namı de yarıyor arkadaşlar. Böyle basit şeylerle Zoro'yu taklaya getiremezsiniz. Bırakın bu işleri. Daha çok çalışmanız lazım.
 
Artık hiçbir şeye olmaz dememek lazım. Seri o derece çığırından çıkıp saçmaladı. Baksana dünkü sümüklü gökleri yarıyor. Lan sen kim gök kim sipsiiii!
25 senelik ve 1025 bölümlük serinin ana karakteri oluyor kendisi. Luffy gök yarmayacakta kim yaracak yahu niye bu kadar zorunuza gidiyor ki. Beklenmedik bir durum değil yani. Hep Zoro okuyacak halimiz yok. Keşke daha çok okusak tabi o ayrı fakat Luffy içinde böyle sahneler çizmezse güçsüz ana karakter konumuna düşüyor insanların gözünde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık