Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız uçarken gözünü kapatıp, zirlayan momo kaido ismini duyunca gözünü açıp , cesaretlenip, kaidonun karşına dikiliyor. Momo reisde büyük adam olacak kapasite var :alkis:
 
Anlaşıldı bazıları Yamato yu çırılçıplak görmeden inanmayacak gibi duruyor.Oda artık bir banyo sahnesi çizerse orda inanırlar.Nami nin havlu düşme sahnesinin 2.ci versiyonu şart oldu.
 
Galiba kaido defans yapmıyor. Sadece sopa ile savunuyor. Onun dışında gelen her saldırıyı yiyor. Çok hızlı olmasına rağmen, üstelik luffy geleceği görmesine rağmen kaidodan sıyrılamamıştı. Şuan kaido o hızına rağmen saldırılardan kaçmıyor. Önüne geleni yiyor.
 
Luffy hastalıktan ölmeyecek çünkü choppa tüm hastalıkları iyileştiren bir ilaç yapacak. Luffy sadece organları yetersiz kalacak ileride ondan ölür ölürse. Fakat luffy muhtemelen ölümün kıyısındayken law ona ölümsüzlük ameliyatı yapacak. Böyle luffy ölümsüz olacak. Seri sonunda herkes ölmüş olacak. Luffy ve brook dolaşacaklar.
 
meyve açıklandı mı peki? Balık meyvesi yemedi mi bu adam 2 meyvesi mi var? Bir tane bigmomun verdiği diğer ejder meyvesi de mi var?
2 meyve olayını durduk yere nerden çıkardınız.Tek meyveye sahip birisi.Cidden bu kadar basit net konuları bile nasıl karman çorman haline getiriyorsuz büyük başarı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık