Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çok eğlenceli ve iyiydi. Animesi çok matrak geçeceğine benziyor :fool: Ayrıca Momo bize Kaido'nun meyvesinin ne kadar etkileyici olduğunu bir kez daha gösterdi. Luffy üst kata bin bir türlü badireden geçtikten sonra çıkarken; Momo meyve gücü sayesinde hem adaya hem de en üst kata onca güçlü adamlar arasından sıyrılıp tek seferde çıktı.
 
King hala serin serin takılıyor gibi duruyor. Bu herif azmanın ta kendisi. Zoro zor(o)lanacak baya King'e karşı. Tek merak ettiğim dövüş bu. Zaten Kid-Law vs. BM'yi oyuncağa çevirdi Oda. Luffy dövüşünden de bir hayır görmeyiz her zamanki gibi. Sonuç olarak ne varsa Zoro'da var kardeşim. İleri sardırınnnn; Zoro abiniz şov yapacak!
 
Bölüm çok eğlenceli ve iyiydi. Animesi çok matrak geçeceğine benziyor :fool: Ayrıca Momo bize Kaido'nun meyvesinin ne kadar etkileyici olduğunu bir kez daha gösterdi. Luffy üst kata bin bir türlü badireden geçtikten sonra çıkarken; Momo meyve gücü sayesinde hem adaya hem de en üst kata onca güçlü adamlar arasından sıyrılıp tek seferde çıktı.

Kid lawın yardımıyla bigmomu indrecek diyorum ben.Büyük bir süpriz olacak.Yanlış hatırlamıyorsam kapaklardan birinde Luffy bir kuşun üstünde uçuyorken Diğer kuşun üstünde law ve Kid vardı.Ben bunu ozaman wano sonunda iki yonkouda düşecek diye yorumlamıştım kendimce.

Kaptan Kid gerçekte tarihteki büyük korsanlar arasında geçiyor.

Yalnız ilerde en büyük satışı yine Kid yapabilir

Tarihte gerçek Kid yine yaptığı ihanetlerle anılıyor.
 
Momo galiba kaido kadar büyük. Kimse boyutuna küçük dememiş mangada. Herkes rengi farklı demiş. Luffy de başının üstünde küçücük kalmış. Bazı yerlerde perspektif sebebi ile farklı görünüyordu. Gerçi kaido momodan daha büyük onun ejderi daha büyük olmalıydı bence.
 
Luffy'nin KK olacağına yapılan vurgu, bunun artık bir hayal/hedef olmaktan çıkıp takıntı haline geldiğinin işareti olsa gerek. Luffy'nin sonu ejderhaların anası gibi olacak, Zoro takacak bıçağı Luffy'nin böğrüne.
Nasıl da bal damlıyor ağzından. Ahh keşke keşkeeeee!

Gönder gelsin modunda Kaido,hiç istifini bozmuyor.
Kaido Biraz ciddileş artık.
Ben dahil birçok kişi hala Kaido'nun gerçek gücünü görmeyi bekliyor.

Yamato vs. Kaido bence bir amiral vs. yonkou anlamına geliyor olabilir. Olası bir yeni Marineford savaşında amirallere karşı artık durması gereken bir Sanji-Zoro ikilisi var. Fakat Luffy'nin filo amirali ile bir problemi olduğu için diğer amirallere takılmaz gibi geliyor. Böylelikle Luffy vs. Akainu ve 3 amiral vs. Sanji-Yamato-Zoro beklenebilir.

Böyle olursa, Marinford'daki denklem aynı kalır. Yaralı bir yonkou >= amiral gibi bir durum söz konusu yine tekrarlanacak gibi. Gerçi WB ile Kaido ne kadar aynı "şeyler" pek belli değil.

Zoro vs. Fujitora - kılıçlar
Kizaru vs. Sanji - tekmeler ve hız
Yamato vs. Ryu. Ryu bize biraz mistik göründü, Yamato direkt mistik zaten.

Ve tabi:
Usopp vs. GarPP ?
Son savaşta Luffy için Akainu ki kendisini yonkouya yakın seviyede görüyorum zayıf kaçar. Aynı şekilde Zoro için de Fujitora ki Fujitora'nın da bu kadar hükümet karşıtı bir düşünceye sahipken bir Hasırşapkayla ölümüne dövüşecek kadar aptal olduğunu hiiiiiiiiiiiç sanmıyorum.

Yamato desen zaten şimdiden amiral seviyelerine yakın. İki arc sonra bir amiralle dövüşmesi absurd kaçar.

O zamana göre bir amirale en uygun rakip Sanji kalıyor. Sanji'nin hatırına da böyle bir denklem/eşleşme olacağını sanmıyorum açıkçası.
 
Yamato'nun biyolojik olarak kadın olduğuna emin miyiz bu arada? Kiku gibi bir durum olamaz mı?
 
Son düzenleme:
Ben basit bir erkeğim trap futa kadın vs güzel olan herşey kabulüm carrotta yamatoda fark etmez hepsine okeyim .? Güç seviyesine çok takılmamak lazım anime de manga da ilk gösterilen her karakter aman aman çok güçlü gösterilir zaten yok zoro bi tık güçlü yok yamato bir milim ile önde yok sanjinin kaş farkı ile önde olduğunu düşünüyorum. Bunlar man yak eder usop hepsini yenebilir de hepsi amiral de yenebilir bireysel dövüşler çok büyük göstergeler değil. Bölümü begendim geçiş bölümü dür zaten serinin yüzde 70'i gibi . Ejderha neden pembe onu anlamadım ilk gördüğüm andan beri belki mitolojik bir anlamı vardır biri güzel rüyaları öteki kabusları kapsiyordur . Yamatonun babası ile savaşının bize uzun geldiğini düşünüyorum 25 senelik seride toplam geçen zaman 2 küsür sene o bakımdan Oda'nın zaman algısı baya farklı işliyor. Yani kaido ile günlerce dövüşmedi ki bu da normal ödülü 300 üstü olan çoğu karakter bir şekilde karşı koyabilir gibi geliyor hiç değilse kısa süre için. Yani yamato kaidoyla kısa süre dövüştü diye imparator falan olmadı sakin olun ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık