Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido tepesine indirmedi galiba Yamato dönüşünce eli hava kaldı galiba. Sonraki sahneyi atlıyor. Kaido o yüz ifadesiyle balyozu çakacakken caydı mı yoksa yamato kaçtı mı ordan anlayamadım...

Bu arada ejderha süren Luffy'den etkilenip, güçlü diye Kaido tarafına geçen King saf değiştirmesin :D Zoro gel çatıya çıkıyoruz kardeş kaptanına biyat edeceğim filan ahahah
 
Bari Kaido son kez Yamato'nun kafasını 1-2 gün kalkamamalı bir şekilde göçürtseymiş de yonkouların ağırlığını unutmasaydık.
Adam zaten 9+5+3 çok üst düzey kişiyle kapışıyor halen ayakta. Zaten Yonkou'nun ağırlığını göstermedi mi? Shirohige'den daha çok Yonkou havası verdiğini düşünüyorum. Üstelik Shirohige'nin Gura Gura meyvesi gibi alan yıkıcı bir meyve olmamasına rağmen Kaido'nun ejderha meyvesi daha etkili bir meyve izlenimi verdi.
 
Yavaş etsin. Yamato Thunder Bagua ile vurdumu pipetle beslenecek kıvama sokar Zoro'yu.

Luffy ve Yamato bana göre net ayrı seviyedeler Zoro'ya göre de forumun fikrini de merak ediyorum. Yamato'yu kime yakın görüyorlar.
Luffy>=Yamato>>Zoro şeklindedir. Yamato'yla Zoro arasında daha bayağı bir fark var. 5 kişi saldırdıklarında bile Yamato'nun tek başına verdiği mücadeleyi veremediler.
 
Bu oni derken ırk olarak mı kastediyor acaba Kaido
Evet ırk olarak bahsediyor.

Tayfada bir Oni'miz eksikti o da oldu.

Mink'ler zaten cepte, onların dostluğu ortada zaten. Carrot'un tayfaya gelmesinin bir mantığı yok. Ancak dolunaydan dolunaya iş yapacak biri. Lakin Yamato gelirse tayfa akar.

Yamato vs Catarina Devon mücadelesini merak etmeye başladım. İki Mistik Zoan, biri kurt diğeri tilki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık