Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido, ne bu Wano'lu köylülerle ne de hasır şapkalarla uğraşmaya değer. Yendiğin adamlar zamanda atlıyor, bir daha yeniyorsun ama bu sefer de şeytan meyvene çöküyorlar. Kızın desen, ayrı sıkıntı. Luffy zaten ölümsüz. Bırak yonkouluğu ve gel seninle egenin küçük bir balıkçı kasabasında şirin ve tatlı bir kafe açalım. Valla bak uğraştığına değmez.
 
Aokiji eski denizci dostu olduğu için ve denizciler için büyük bir güç olduğu için öldürmedi, denizci karargahına götürdü.
Ben onun sadece öldürmediğini ve onu orada bıraktığını, onu sadece o halde bıraktığını biliyordum. Karargaha götürdüğü ile ilgili mangada bize bilgi verilmedi. Belki de o kendi çabalarıyla zorlanarak bile olsa kurtulmuştur. Vermişse de manga sayfasını verebilir misiniz? Lütfen.
 
Hiç kimseyi öldüremeyen kaido'nun mu? Akainu gibi bir amiral olsa şuan kan gövdeyi götürürdü wanoda.
Sanki bizim Luffy binlerce kişiyi öldürdü de. Kaido Luffy'i boğazına akşam yemeği diye iştahla ağzına aldı. Tadına bakmakla yetindi (zoro). YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME. Kaido bence o da öldürmeme taraftarı. 9 kızıl kın çatıda çaresiz yaralı halde yerlerde ambulansın gelmesini bekliyordu. Kaido öldürmek istese orada çok zamanı vardı. Onu yapmak yerine keyif çayını yudumlamayı tercih etti. Belki bunların çocukları vardır bakarlar diye. KAİDO >= ( 9 kızılkın+5 kaptan ve üyeleri+ 1 yamato+ 3 en son gelenler...)
KAİDO en son karıncaları eze eze bir bıkkınlık gelecek ve karıncaları döve döve aşırı bir yorgunluğa erişecek. Halsizlikten artık Luffy tam bir yumruk atacakken Kaido esen bir rüzgardan yere düşecek. Luffy Kaido'yu yendi dersiniz. Luffy dayak yiyor yemek yiyip geri geliyor. Kaido dövüp gönderiyor. Luffy yine yemek yiyor, Kaido yine dövüp gönderiyor. Sen git baban gelsin artık diye yime gönderiyor. En sonunda Kaido da olsa siz de olsanız bu velet peşimi bıraksın diye kendinizi yorgunluktan yere atarsın. Helal be Kaido.
 
7 kere birileri Kaido'nun karşısına direndi hepsini yenip yenip öldürmedi.
1 - Luffy : tek attı
2 - Kınlar : odeni hatırladı sonra hepsini sağlam hırpaladı kikunun kolu koptu felan(Kikuya elini deldirdi)
3 - Supernovalar : Kral-hakili Ashura + Yonko Elbaf tekniği - Zoro pert ilaçla kendine geldi.
4 - Tekrar Luffy : Devamı 1v1 e döndü Luffy merak etmeyin dedi. Kaido bayılttı denize attı.
5 - Tekrar Kınlar : Kinemonu deldi bıraktı ölmemiştir o
6 - Yamato : Dad İssue
7 - Luffy-Momo-Yamato :
Kendime alıntı yaptırdı
evet öldürmüyor bir de sen neden ölmüyorsun diye soruyor.
İşte bu yüzden Lucky Roo'ya bayılıyorum.
 
Kinemon, kılıcına ateş basıp yarasını dağlamıştır. ODA'nın öldürme olayları olsa şuan 600 milyon satardı 490 küsür yerine. Korsanlık var sonuçta seride... İlk ciddiyer Shanks ve Roo zamanında oldu herhalde ordan sonra ODA ya uyarı mı geldi noldu yukarıdan ciddiyete kendi çapında sansür koydu. Kasıtlı öldürmeyi kaldırdı bayıltma ekledi...

Bu arada Kaido, Luffy için diyor ki "Nasıl kurtuldun Mugiwara..." Ve sonra worororo yapıyor dünyanın 2 ejderhaya ihtiyacı yok diyor.
 
Son düzenleme:
Yamato ve Kaido için "Oni" demiştim birileri yok demişti sanki. Oni olduğunu Kaido da söylüyormuş. Onigashima'ya adını veren kendisi olduğuna göre Oni çıkması benim için gayet beklenen bir şeydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık