Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koskoca yonkonun lafına bak neden ölmüyorsun e tabi adam saçma senaryo çizince öyle oluyor sapla kılıcı geç kardeşim al öldü mü sana vurmayla kırmayla ölmüyor adam demekki kendin öldürcen
 
İzi bırakan Enma. Işın kılıcı gibi bir şey.:D Oden Enma ile çok daha büyük bir yara bıraktı. Zoro da jilet izi yarası bıraktı. Burada malzeme aynı. Kullananlar açısından yaranın büyüklüğü hangisi daha çok hakkını verdi onu gösteriyor.

WB, Roger, Shanks ve Xebec'in Enması yoktu o yüzden yara bırakamadılar.:D
Ya zaten Zoro'nun iz bırakan darbesi de Kınların Kaido'ya verdiği zararlar da hep Oden kaynaklı. Oden'in ruhu olayı. Kaido şaşırıyor Kınlardan darbe almasına. Bunu da Oden'e bağlıyor. Yani o kılıcı oraya merkeze koy, Kaido görsün o kılcı, Oden'in ruhunu hissetsin Kaido Law'ın adamlarından bile darbe alır. Adamın paikolojini bozmuş Oden. Ve Zoro kesici ve delici bir alet olan kılıcı kullanıyor. Luffy ise yumruk. Herhangi biri mahalle kavgasına kılıçla gelse mi tırsarsın yoksa yumrukla mı? Tabii ki kılıç. Luffy'nin Kaido olan son savaşında teke tekte o dövüşten ne kadar zevk aldığı belli. Bunu yumrukla yapıyor. Hem de elinde Oden kozu olmadan. Büyük adamsın Luffy. Ama Zoro'yu da severim. Olur da birgün Zoro senden soğursam bu fanların yüzünden. Senin KK yapmaya çalıştığın Luffy'ye dediklerini bırakmıyorlar. Ve seni kullanıyorlar bunun için. Sen gerçek dünyada olsan da şu kraldan çok kralcı fanlarını bir doğrasan. Korsanfan olarak senden bunu istiyorum. Yetiş ya Zoro.
 
Luffy'nin Wano sonu yüksek ihtimal Yonkou olacağı gerçeği beni inanılmaz heyecanlandiriyor erekte oluyorum. Bu arc Luffy'e her şey mübah isterse Kaido ve Big Mom u birlikte indirsin üst üste koyup Onigashimadaki kurukafanin boynuzlarinda şiş kebap yapsın isterse bütün ada Kaidoya saldırısın Luffy son vuruşu yapsın arcın sonucu hariç hiç bir şey umrumda değil.
İşte yıllardır değişmeyen o kafa, bu kafa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık