Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rayleigh: çok güçlü insanlar arasında geleceği görenler var. Katakuri çıktı. Luffy geleceği görmeyi öğrendi.

Kaido: çok güçlü insanlar kral hakiyi savunma ve saldırıda kullanabilir. King çıkacak. Zoro kral haki kullanımını öğrenecek.

Böylece kral haki kullanımında eşitlik olacak. Luffy geleceği görüyor. Gözlemi zorodan iyi. Zoro ise koka da luffyden iyi. Çünkü kaidoyu dışarıdan kesebiliyor. Luffy bunu yapamadığı için içeriden hasar veriyor. Zoroda ryou yok. Onu da kingle dövüşürken öğrenecek. Luffynin kral hakiye yatkınlığı olması sebebi ile kral haki kullanımını zorodan iyi olacak. Zoro ise koka ve ryouda daha iyi olacak. Kılıç ustası için elzem bunlar. Yatkınlığı da zaten bu tip hakiye.

Ben New world oyununa başladım. Orada ağır zırh giyersen bloklama kapasiten artıyor ama Dodge azalıyor. Zoro öyle. Luffy ise hafif armor giyiyor çevikliği öne çıkıyor. Geleceği görme ve lastik meyvesi de olunca uyumlu oluyor. Zoro ise geleceği göremediği için saldırıyı bloklamalı. Tanklamalı. Çatıda da böyle yaptı. 3 kılıç bunun için iyi. En son kingin yumruğunu durdurdu. Bu yüzden kokası daha iyi olmalı. Ki daha iyi. Luffy kendisi yumruklarım kaidoya zarar vermedi dedi. Hakisinin yetmediğini anladı. Ryou öğrendi içeriden zarar vericem dedi. Zoro ise dışarıdan kesebiliyor çünkü hakisi yetiyor. Kısacası luffy >= Zoro.

Luffy en güçsüz amiral. Zoro backmandan sonraki en güçlü sağ kol olarak wanoyu bitirir.

Luffy akainuyu indirdiğinde en güçlü amiral olacak.

Zoro fujiyi indirdiğinde amiral seviyesi olacak.

Luffy teachi indirdiğinde yonkou+ olacak.

Zoro shiryu ve mihawkı indirdiğinde yonkou olacak.
Zoro kılıç kullanma dışında hiçbir şeyde Luffyden üstün değil hiç bir zamanda olmayacak.
 
King'in ırkı kızıl hat üstündeki tanrıların krallığıyla bağlantılıysa,zamanında kutsal ejderlerle savaşmışsa,kayıp yüzyıla dair bir şeyler biliyorsa ve bunlara ek olarak yonkou kumandanı olduğu için ödülünün fazla çıkması normal olur bence.
 
Yok öyle birşey ya her söylenene inanmayın. :D Hükümet koca ana gibi koleksiyon yapıyorum bana lazım derse orası başka.Yada bunun ırkından iksir yapıyoruz ilaç yapıyoruz silah yapıyoruz olayı olursa.Onun dışında saçma.
Dedikodulardan yola çıkmadım tamamen kişisel tercihim. King'in ödülünün çok çok daha fazla çıkması lazım ama One Piece'in ödül sistemi çok karmaşık bir sistem üzerine kurulu değil. Bu adam ırkından dolayı atıyorum 4 milyar ödüle sahip olsa, ''e bu adam yonkou değilki nasıl böyle bir ödüle sahip?'' gibi bir algı oluşacak. Bunuda normal karşılamak lazım. Kim ne derse desin büyük oranda güç=ödül hep geçerli olmuştur. Gidip King'in ödülünü uçuk bir sayı yapsa kendi çizdiği seriden bihaber olur. Bu yüzden ufak bir artışın mantıklı olduğunu düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık