Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dokunmuyorlar, irade savaşı veriyorlar diyorum, hibrit diyorsun hala ya :D


Ama Luffy adına çok büyük feat cidden. Bu gücü kullanmadan en tepeye oynayamazsın denenilir. O derece. Zoro da kullanacak, ben de yolumu o şekilde buluyorum :D
Bunu söyledik ama çok söyledik. Özellikle Chinjao kral hakin onların da üstüne çıkmalı felan demişti.

O aralar çok tartışılmıştı sonra bir ara sıcaklığını yitirse de bunun üzerine konu açmıştım.

Kral hakisi en aşmış kişi serinin zirvesine oturur.
 
Tayfadaki her karakter gibi zoronunda acıklı bir hikayesi çıkacaktır bu yüzden ben şöyle bir yazayım belki tutar;
Zoro shimotsuki Ushimarunun çocuğu olarak dünyaya gelir bu sırada kaido ve adamları tüm wanoyu kontrol altında tutmaya çalışır fakat Ushimaru bu yönetimden çok bezmiş bir durumdadır fakat eşi ve çocuğu için buna katlanmaya çalışır ama bir gün tekrardan kaido çocukları ve kadınları toplamaya başlar ve Ushimarunun artık dayanacak kadar Sabrı kalmaz bunun üzerine çocukları ve kadınları kurtarmak için kaidoya dalar ama kaybeder bunun üzerine kaido Ushimarunun tüm ailesini katletmeye başlar bu sırada Ushimarunun tilkisi zoroyu alıp sahile kaçırır bu sırada orada götürülmek üzere olan çocuk ve kadınların arasına saklar ve Zoro köle olarak east bluede bir soyluya satılır bu dönemlerde Zoro çok fazla zorbalığa maruz kalır ve buradaki bazı insanların bir samuraydan bahsettiğini kimsenin onlar için savaşmazken onlar için savaşıp öldüğünü anlatır Zoro bu zamanlarda artık herşeyin güç olduğu anlar ve yavaş yavaş kılıç kullanmak için gizliden eğitim yapar bu sırada bulunduğu yere bir korsan grubu saldırır asil aile ve oradaki köleler katledilir Zoro oradan sağ kurtulur ve artık bir daha böyle bir duruma düşmemek için güçlenmek ister ve gezmeye başlar önüne çıkan her kılıç ustasına her dojoya meydan okur ve bu şekilde güçlenmeye başlar.
Azı çoğuyla böyle birşey çıkacağını düşünüyorum.
Ushimaru bebek zoroyu bir kayigin icine birakir zoro dalgalarla sürüklene sürüklene east bluya kadar gider..
East bluya gittiğinde ona bakacak kimseyi bulamaz ve gördüğü loğusa kadınların memesini zorla emerek hayatta kalır.
Küçük yaşta ismi east blue sapığı olarak çıkar ancak zoro bunu önemsemez onun tek umursadığı şey hayatta kalmaktır, hayatta kalmak ve bir gün intikamını almak…
 
Lunaria, gerçek hayatta dürüstlük çiçeği de denilen bir çiçeğin adıymış. Çok kuvvetli değil ama yakaladığım ilginç bir nokta çiçeğin, Nika kelimesinin Japonca'daki iki tane anlamı ile az çok örtüşmesi. İyilik ve güzel koku. Nasıl yorumlanır veya irdelemeye gerek var mı bilemiyorum. ? King ve Nika'nın ilk 3 harfi de aynı, olamaz! Şaka. :ehe:
 
Yalnız Zoro saf kılıç ustalığı ile o kadar meyve sahibi kişiyi yendi. Şimdi de kingi yenecek. Seride kılıç ustalığı ve kılıç aslında bir meyve etkisi görüyor. Devasa şok saldırıları acayip teknikler sağlam defans kılıçların kendi özellikleri vs.
 
Raizo, Fuku, Inu ve Jack panellerini direkt geçtim okumadan. Kaç hafta daha sürecek daha ? Çok sıkmaya başladı bu karşılaşmalar artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık