Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun gördüğü 5 gölgenin ustunde olacak bence her türlü. Onların üstünde kim var kim olabilir dersen İm Sama ve Joy Boy vardır. Bunların yanına Luffy çıkacak ve Teach de çıkabilir gibi duruyor.

İlk 4 bunlardan oluşacak gibi.
JoyBoy'un ünvan çıkması gibi bir olasılık çıkmıştı sanırım. O yok o yüzden. Ama ben de kalan 3'ünü geçen olacağını sanmıyorum.
 
Germa güç olarak rezil işlenmedi.İşin içine komutanların girmediği her dövüşü kazandı olarak gösterildi adamlar.Linlin'in10 klık ordusunu dakikalar içinde yendi aynı ekip.Veteranlara da üstün geldiler.Karşılarına Linlin ve Kata çıktığında da ezildiler normal olarak.




Veba silahları,lazerler,hibrit form kullandı bile.Görmediğimiz teknikleri çıkarsa çıkar.Uyanış da çıkabilir belki.O saklıyorsa,diğeri de saklar mantığı her zaman işe yarayan bir şey değil.Jyabra ile Kaku'da bizimkilerden önce her şeylerini ortaya koyup yenildiler sonuçta.
Dövüş içinde Jyabura'nın hareketli halde Tekkai kullanan tek kişi olduğunu öğrendik mesela.O zamana kadar mevzu bahis değildi o tarz bir şey..1.3 milyar bouna verilmedi Queen'e bellki çok güçlü çıkacak herşeyini göstermiş olamaz..
 
Şimdi gülüyorsunuz eğleniyorsunuz ama seri sonunda Zoro’dan güçlü 3 tane isim olur.Luffy,Teach birde Im-sama.Zoro adım göklerden cennetten bile duyulacak dediyse altını boş bırakmaz.Sanji de en fazla zararı ben vereceğim dedi mesela.O kadar güçlü olmaz ama Lobby kurnazlığı gibi çok zarar verir.O bence seri sonu mesajıydı.Enies Lobby bence son savaşın karşılığı.Neyse Zoro’ya dönelim.Seri sonunda Sabo’dan falan zayıf olmasını bekleyenler vardı.Beklemesinler çünkü şaka gibi.:hhh:
Önce novalar dedi herkes,gördük novaları.Zoro alayından daha güçlü ve potansiyelli olduğu kanıtladı.

Dahasıda var geliyor.
 
Katılmıyorum. Judge gayet Snackle kapışıyordu. Ichiji, Ovendan güçlüydü ve Perospero'ya posta koyuyordu. Niji, base Sanji'nin hızıyla dalga geçiyordu. Reiju'nun zehrini nötrleyebilecek bir gücü de olsa Smoothie'nin yine de baş belası diyordu kadına. Yani Germa boş falan değil. Yonjide de sağlam fiziksel güç vardı.
Bunlar çok küçük şeyler bana göre. İchiji Oven'a bir saldırı yaptı diye direk ondan daha güçlü demek bana mantıklı gelmiyor. Ya da Nijii Sanjinin hızıyla dalga geçiyor diye baya güçlü olduğunu düşünmek bana biraz yersiz geliyor. Bunlardan çok fazla daha panel ayırmalıydı güçlü olduklarına dair ki herkesin kanısı aynı olsun. Ben boş olduklarına inanmıyorum zaten bana göre güçlüler ama bence yaratılan hype'in altında kaldı. Bence beklenti bundan daha yukarıdaydı.
 
bence yaratılan hype'in altında kaldı. Bence beklenti bundan daha yukarıdaydı.
Olabilir. Buna katılabilirim

Ya Niji Sanjinin hızıyla dalga geçiyor derken, Oven'a tepki veremeyeceği seviyede saldırı çıkarabilen Sanji'den daha hızlı Niji.

Mangakalar böyle küçük sahnelerden kafasındaki güç dengesi kurgusunu yapıyor işte her zaman uzun dövüşler gerekmiyor. Oven'ın kafasına gülle yapıştıran Bege'de Ovenden güçlü
 
Aklı bir karış havada,uyanamaz bu kolay kolay.
Uyanış yolda müdür bekleyin..Dinazorlar içinde bile en sıradan Dinazor Queen sadece fiziksel güç ve 3-5 modifikasyonla 1.3 milyarlık adam olamaz.Çok güçlü silahlanması yada gözlemide yok..Ee ne olacak çalışmış uyandırmış adam meyveyi.. :D
 
Korsanfan, hükümet 5+ yonkou eder
Ryuma: Öyleyse gelsinler :ehe:

Acı gerçeğe kendinizi alıştırın lütfü fanları, canınız çok sıkılacak :hhh:
Hükümet Yeni Dünyaya fazla karışmıyor. Zaten asıl kilit mekanlar ellerinde. Üst kademedekiler her şeyi didikliyor. Denizciler daha çok denge sağlamak üzere duruyor.

Kutsal Ejderlerden bazılarının ise öyle sandıkları hayatı yasamalarina izin vermek için altlarına kuklalar vermişler. Ryuma asıl Hükümet gücünü görmemiştir bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık