Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 krallığın düşmanları devler, balık adamlar, Wano, D. Irkı, gök yüzü insanları bir de bu King'in ırkı eklendi. Bunlar zamanında D. ile ittifak yapmış kişiler gibi.
 
Beyler bayanlar Kaido'nun zayıflığını çözdüm. Bunu biz ejderha sanıp 10 bin metreden düşüp ölmemesine takılmıştık. Ama Big Mom bunun balık meyvesi olduğunu söyledi. Sert pullarla sahip, ateş üfleyen (balık ateş üflese ne olur sonuçta denizde) büyük bir balık. Ama balığın eti bilirsiniz çok yumuşaktır. Suda devamlı bulunduğu için.
Dışı sert ama içi lokum gibi bir abimiz kendisi. Yani içten patlmalı hakiyle Luffy bunu ızgara balık yapacak. O yüzden Zoro o meşhur saldırıyı yapınca tırstı marimo kılıklı Kaido.
 
Tam olarak şu sebeple Sanji'nin Güneş Tanrısına bağlanması çok yüksek ihtimal:
Ya bir kere güneş tanrısının elinde mızrak vardı. Sanki savaş için ellerini kullanmaz. Ayağındaki ateş olayı da doğal birşey değil sizin anlattığınıza göre. Ha bu tanrı olayı God Usopp tarzı birşeyse ona bir sözüm yok. Usopp'un tanrı olduğu bir evrende Sanji de olur tanrı. Üstelik o güneş tanrısı köleleri kurtarıyormuş. Sanji sadece kadınları kurtarır. Bu iş yatar.
 
Canavar Üçlü'deki üç kişi de özel işte, bu bölüm resmen bunu kanıtlamış. Bir fan grubu diğerlerinin karakterine lüzumsuz çullanmasın, çirkin oluyor. Ayrıca Zoro ve Ryuma arasında nasıl bir bağ olduğu da meçhul hani, erkenden kesin yorumlar yapılmamalı. Bir bağ var, ona şüphe yok ama akrabalık mı olur irade mi olur yoksa başka bir şey mi tartışılır. Nihayetinde Ryuma'nın (1994) seride ortaya çıkışından (2007) beri Zoro (1997) ile benzer yapısından ötürü bir şeyler düşündüğü belli Oda'nın, buna da şaşırılmasın.

Luffy için ise Zoro'ya nazaran her şey kesin, Joy Boy olduğu da dahil. Diğer aile faktörleri, irade mevzuları ve olası meyve önemi de cabası.

Sanji'nin de soyu nedeniyle güçlendiği (Stealth Black) ve daha da güçleneceği gözüküyor. Babasının enjekte ettiği insanüstü genlerin annesi tarafından karşıt ilaç alınarak nötralize edildiğini biliyoruz, ancak bunun ''kesin'' olmadığını biliyor muydunuz? Queen'in ''Normal bir insan nasıl ateş oluşturabilir?'' deyip Sanji'yi siborg sanması, sonra da bunu doğal olarak yapabilen tek ırkın King'in ''?'' ırkı olduğunu demesi zemini yeterince oluşturuyor. Bir de Sanji'nin Stealth Black'i ikinci giyişinden beri tuhaf hissetmesi var. İhtimal çok, herkes bir şey diyebilir ama Sanji'nin Diable Jambe tekniğinin bir yere bağlanacağı ve genleri sayesinde bir çeşit güçlenme yaşayacağı bariz. Sanji'ye Bruce Lee muamelesi yapmayalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık