Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Nagato vs. Uchiha Itachi vs. Senju Tobirama

Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    134


Niyee beni durdurabilecek "tek kişi" Hashiramadır demiş ?

Tobirama iyi güçlü de , yerli yersiz çok abartılmış bu konuda :D Madara'ya rakipmiş lel.
Aynı Madara dirildikten sonra yere serdiği Tobirama'ya şöyle diyor: "Hohoho! Ben cennetin yüzüne gülümsediği kişiyim. Kendine bir bak, tüm şinobiler arasında en hızlı olmakla övünen kişiye bak. Siz kardeşlerin tam gücünü geri kazanamamış olmasının bir nedeni var. İster rastlantı de ister kaçınılmaz olan ama şu anda tüm avantaj bende."

Koskoca Madara Haşirama ve Tobirama tam gücünde değil diye kendini şanslı saymakta, kendi ağzıyla.
 
Tobirama'yı ezerken İzuna'yı öldürdüğünden beri bunu yapmak istemiştim diyor ek olarak. Orada Tobirama ile oynaktan zevke geliyor, zaten gülüyor sürekli, ohohoho diye diye Tobirama bak neydin ne oldun diyor. Bak sen şu kadere demekte yani, mecaz yapmış. Ama oradaki konuşma öncesi ve sonrası ile Tobirama ve Madara arasındaki kişisel bir muhabbet. Tabi Haşimara'nın yeri ayrı Madara'da ama Tobirama ile özel bir husumeti ve geçmişi de var.
Öldürecekken Hashirama izin vermedi işte. Beni öldür vs falan. Yoksa pek bir şansının olduğu söylenemez. Konaha kurulduğu zaman bile.
 
Tobirama'yı ne kadar çok öve öve anlatsamda yetersiz kalır.Tobirama shinobi tarihinin en önemli adamı.Üstelik tarihte iz bırakmış en önemli tekniklerden üçünü yaratan kişi
(O yüzden ligden bahsederken lütfen düşünerek yazin):

Flying Thunder God
Shadow Clone Jutsu
Edo Tensei

Onun gerçek seviyesi Pain ve Itachi'ye göre fazla.Ne kadar Itachi'nin potansiyeli zirve denebilcek kapasitede olsada mevcut olarak Tobiramayla mücadele etmekte çok zorlanıcaktır.Ki bende çok severim Itachi'yi ama bu durumu kabul etmek lazım.Tobirama'nın gücünü hızını ve zekasını konuşmuyorum bile.

Rinnegansız Madaraya(yani kendi çagındaki) kesinlikle denk diye düşünüyorum.Özellikle element avantajıda var.Ama tabi Naruto'nun zamanındaki Madara herkese fazlaydı.
 
Itachi hokage olabilecek seviyede bir ninja.

Nagato'da aynı şekilde.

Tobirama zaten hokage olmuş bir ninja,hatta hokageler içinde bile sıyrılabilecek biri.


Itachi Nagato'ya karşı avantajlı bence.
Tobirama'yı bir tık önde görüyorum ikisinden.
 
İtachi ve nagato çabuk tükenir böyle bi savaşta. Tobirama büyük savaşlara girebilen, tüm gün savaşabilen bi adamdı düzenli olarak. Suigetsu bu adamın chakra baskısıyla eridi.
Tobirama anca yenilirse elenir. Yorulmaz burda. Diğerleri (özellikle itachi) öyle değil. İkisi de chakrasız hallerini zorlamaktan ölmüş karakterler zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık