Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hasır Şapka Korsanları vs. Savaş Lordları

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    220
Çok değişkenlik gösterir açıkçası misal bence Mihawk en az amiral seviyesiyken Doflamingo Cracker seviyesi falandır en fazla yani bir tutarlılık yok aralarında güç olarak.
Bende onu diyorum işte. Tamamen eşleşmelere bağlı bir maç bu yüzden. Yani bizim tarafın az da olsa alma şansı var.
 
Zor olduğunun farkındayım ama bu arc başı da Yonkou tayfasıyla baş edemez diyorduk. F6 ile de King ve Queen ile de gayet rahat başa çıktılar. Tabii ki bundan plot armor havadan gelen bir sürü power-up gibi etmenler var ama bahsettiğimiz seri one piece Albastra'dan beri her dövüş bazlı arc'ta olan şeyler. Böyle bir arc da cidden olsa hasır şapkaların düşündüğümüzden güçlü ve lordların güçsüz hissettirilmesi beni şaşırtmazdı.
Oo zaten bunu bir arc olarak düşünürsek her türlü bizim tayfa alır bu nedenle hiç girmeyelim oralara :D

Bu arada evet dediğin gibi şuan bizimkiler güçsüz olmasına rağmen King ve Queen ile başa çıkabildi zaten aynı bundan dolayı ben de Doflamingo'nun Luffy'e kolay bir şekilde yenilmeyeceğini söylüyorum.
 
Luffy şu haliyle Crocodile'yi, Doflamingo'yu rahat patates eder buradaki iki dövüşü yendikten sonra bir de üstüne Moriah alır, Zoro vs Mihawk olur şu anda Zoro, Mihawk'ı alamaz ama çok uzun zaman tutabilir. Sanji önce Buggy'yi aradan çıkarır sonra Kuma'yı aradan çıkarır. Sonra da gider Law ile kapışır.
Hacı Luffy'e büyük haksızlık etmişsin yaw. Luffy g2 açıp hepsini tekler, diğerleri de arkadan alkışlar olacaktı.
 
yorumlar fena güldürüyor ? Hasır şakpalardan şu, bunu alır ne biliyim bu, şunu götürür .Ben neden burdan bakınca Shicibukai'lerden Tayfanın yarısından fazlasını götürecek en az 6 güç görüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık