Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D. nin iradesi açığa çıksa artık... Ya da nasıl birşeyse bilmiyorum valla kafamda deli sorular... Bu arada Kaido'nun yumruklarından daha sert yumruklar yedi Luffy unutmayın. (Garp)
 
Hımm, o yüzden demek. Yazdıklarımı siliyorum o zaman. Lütfen siz de silin. Bu muhabbet hiç yaşanmamış sayalım. Çok kişi görmemiştir zaten, bu saatte.
Fantastik Ceo'nun bu konuda video atmasından dolayı mı böyle bir tepki verdin. Oda'nın kendisi zaten 98. SBS'de söylemiş. Kaldı ki Luffy aşağı düşerken Kaido'nun "ne diyordun, Gomu Gomu no..." sözünden de bir şeyler anlamak mümkün, ucu açık bir cümle kurmuş. Luffy'nin o yüzden "Eeeeeeettttttttt" diye bağırmış olması da mümkün. Bayılma sebebi Kaido'dan ziyade G5'de olabilir. Şu andaki gücünün işe yaramadığı bariz ortada. Ne kadar ciddi hasar atsa da karşısında bir imparator var. Luffy'nin ben halen uyanış yapacağını düşünüyorum/istiyorum ama G5'de olabilir. Hele bu son bölümdeki 15 dakika muhabbetinden de Luffy'nin bitirici bir saldırı yapması gerektiği sonucu çıkıyor. Yakında görürüz zaten.
 
Kendisinin birkaç canlı yayınına denk geldim zamanında. Üslubu hoşuma gitmedi. Tartışma yaratmak niyetinde değilim ama her ne kadar bu bilgi sbs'de geçiyor olsa da konunun çıkış noktası kendisinin videosu olduğundan, bu konuya dahil olmak istemiyorum.
Luffy, G2 ve G3'ü, Water 7'den Enies Lobby'ye gidene kadar geliştirdi ve Bluneo&Lucci ikilisini yendi ve pek çok açıdan Wano Enies Lobby'ye benziyor. Bu yeni bir şey değil ve Luffy'nin bir anda G5 modunu aktive edip Kaido'yu yenmesi beni rahatsız etmez.
Luffy, Fatihin hakisini silahlanma hakisine ekleyerek Kaido ile aynı lige çıktı. Kaido ile denk demiyorum. Ayrıca, bence G4'ün yetmediğinin de bence altını çizdi Oda. Yeni bir şey daha yapmazsa da dayak yiyeceği aşikar ve G5 ya da meyve uyanışı gelecek bence de ama mesajları silelim deme sebebim bunlar değildi. Ayrıca bu mesajları da silelim.
Ben Ceo'yu savunmuyorum yanlış anlaşılmasın sadece onun video yapmasından dolayı mı olmayacağını düşündüğünü öğrenmek istedim. Diğer dediklerine katılıyorum.
 
Kata, king ve queen'i aynı anda yenermiş. Onu öğrenmiş olduk.
Katakuri'nin Bence Wano'ya gelmemesinin sebebi Luffy'e kaybettikten sonra deli gibi antrenman yapması daha Önce"Artık Luffy, Katakuri'den çok daha güçlü" gibi şeyler gördüm ama bence bu doğru değil Katakuri Zaten Luffy'den çok daha güçlüydü Luffy'nin yarasıyla ödeşmek için kendini deldi ama bence Katakuri'nin yarası daha ağırdı ve Yeniden Dövüşme sözü aldı Luffy'den o gün gelene kadar hayvan gibi çalışıyor ve bir dahaki sefere tüm gücüyle girecek yani bence hala Katakuri Luffy'den bir tık üstündür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık