Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Şuan için o King'in saldırılarına boyun eğecek Zoro işte ondan diyorum yani o Kaido ve Big Mom performanslı Zoro'nun King'i parçalaması gerek normalde ama öyle bir şey olmayacak çünkü çatı katına Buggy'i koy gene iş yapardı :D Bunu gelecek bölümlerde daha iyi anlayacaksın :D Orada Sanji olsa Zoro gibi 2 saniye de değilde 1 saniye falan durdurdu o atağı çatıda olsa tek fark bu :D Yani yazar diyor ki ben güç dengesini kafama göre kurarım istersem Zoro'ya istersem Sanji'ye 2 tane değil 3 tane yonkou tanklatırım kimseye de hesap sormam sonra da gider onların 2 katı aşağısında ki adamlar ile poposu terleyene kadar kapıştırırım :D
Ben pek öyle düşünmüyorum açıkçası misal Sanji çatıda olsaydı Zoro'nun yaptıklarının hiçbirini yapamazdı gibi geliyor. Zoro King'den şuan zaten dah
Şuan için o King'in saldırılarına boyun eğecek Zoro işte ondan diyorum yani o Kaido ve Big Mom performanslı Zoro'nun King'i parçalaması gerek normalde ama öyle bir şey olmayacak çünkü çatı katına Buggy'i koy gene iş yapardı :D Bunu gelecek bölümlerde daha iyi anlayacaksın :D Orada Sanji olsa Zoro gibi 2 saniye de değilde 1 saniye falan durdurdu o atağı çatıda olsa tek fark bu :D Yani yazar diyor ki ben güç dengesini kafama göre kurarım istersem Zoro'ya istersem Sanji'ye 2 tane değil 3 tane yonkou tanklatırım kimseye de hesap sormam sonra da gider onların 2 katı aşağısında ki adamlar ile poposu terleyene kadar kapıştırırım veya tam tersi de düşün o adamların seviyesindeyken 2 kat yukarıda ki adamların saldırılarını tanklatırım hasar vurdururum ama gerçek seviyeleri aslında buymuş derim.:D Dof performanslı Law'ın neler yaptığını gördük daha önceki dövüşünü görmesek amenna ama işte yemiyoruz bunları artık.
Hocam zaten Zoro'nun çatıda yapmış oldukları King'den güçlü olduğunu göstermez yani elbet King karşısında zorlanacaktır hatta bence şuan King net bir şekilde Zoro'dan daha güçlüdür ancak Zoro dışında çatıda Sanji olmuş olsaydı aynı performansı gösterebileceğini ben düşünmüyorum. Anlaşamadığımız nokta karakterlerin arasında bulunan güç seviyelerini farklı yorumluyor oluşumuz bence.
 
Bence Zoro, Sanji'den bir tık daha güçlü ama aralarında dağlar kadar fark yok olsa zaten o rekabet ortamı olmazdı ve bence Sanji özellikle Raid suit ile Zoro'dan hızlıdır tayfadaki en hızlı kişidir
 
İşin bana absürt gelen tarafı suitin çok yönlü güçlendiriyor olması. Luffy hakisi için kendini eğitirken, Zoro'nun kılıcı kullanmak için hakisine hakim olması gerekirken, Sanji'nin sıfır eksi ile bu kadar böyle p.up kazanması absürt geliyor. Hadi yine eksisi olmasaydı sadece dayanıklılık kazansaydı birde ek olarak görünmezliği olsaydı mis gibi güçlendirme işte. Geppo bilen adama süzülme ile zaten dayanıklılık arttıran kostümün birde süper dayanıklı kalkan vermesi niye yani. Yapacak bişi yok Oda Bey böyle kurmuş diyelim :bilmem: olsaydılara, keşkelere sarıyor iyice. İki yıllık arada kazandığı bişi de görmedik ki adam akıllı. Bi 99 tarif vardı en son birde oradan bellki Okama Kenpo kapmıştır ama işte... Şunlar yerine geppodan Sky Walk'ı misali rankyakuyu kendine uyarlamış alevli slashler atan Sanji görseydik daha çok hoşuma giderdi yalan yok.
Sanji çok yönlü bir dövüşçü zaten. Muhtemelen başka powerup da almayacak. Uzun zamandır beklenen bir şeydi. Tabi bir seferde gelince çok gibi görünüyor ama seri içindeki genel durum açısından dengeli aslında.
Sanji ile ilgili dileklerine ise canı gönülden katılıyorum.
 
Sanji çok yönlü bir dövüşçü zaten. Muhtemelen başka powerup da almayacak. Uzun zamandır beklenen bir şeydi. Tabi bir seferde gelince çok gibi görünüyor ama seri içindeki genel durum açısından dengeli aslında.
Sanji ile ilgili dileklerine ise canı gönülden katılıyorum.
Bence Monster Trio son bir Power up alacak Tahminim Luffy için Gear 5 veya Meyve uyanışı (ikisi aynı şey olabilir veya Luffy herkesten sonra son bir power up alabilir.) Zoro için elindeki sandai kitetsu'yu bırakıp 12 Supreme kılıçtan biri olan (Mihawk'ın Yoru'su, Roger'ın ACE'i gibi) ve en tehlikeli ve lanetli kılıç olan kitetsuların en güçlüsü Shodai Kitetsu'yu alacak. Sanji Bir olay sonrası Germa'nın çocukken yaptığı değişiklikler uyanacak ve bir Süper insana dönüşecek ama duyguları bir an için kaybolup Belki Mor veya Kara alevlerle Cehennem'den çıkma bir iblise dönüşecek.
 
Boşuna demiyorum buraya milyon tane de bilgi sunsak yine kabul etmeyeceksiniz diye. Ben Kaido diyorum Kuma diyorum sen Absalom diyorsun ve Zoro'dan daha dayanıklı olduğunu iddia ediyorsun. Kesinlikle Absalom ile Kaido eşit güçte karakterler cidden :D


Edit:Sanji'nin Zoro'dan fazla dayak yemesi de daha güçsüz oluşundan kaynaklı işte
Sen Sanji, Zoro kadar dayanıklı değil diyorsun. Kaido'nun darbesini yese ölürdü diyorsun. Bence değil denilince bunun nedenini soruyorsun, böyle düşünme nedeni yazılınca da, Absalom'la Kaido aynı mı diyon? Yani konuyu bağlamındaj koparıp saptırıyorsun. Aynısını ayak çatlatma mevzusuna Killer'ın darbesine bayılma mevzusunu hatırlattığımda da yaptın. Kaido'nun darbesiyle aynı tutmuyor kimse o saldırıyı zaten. Sanji'nin neden dayanıklı olduğunu düşündüğümüzü yazıyoruz. Nasıl sen Kuma'dan, Mihawk'tan bahsedip dayanıklılık çıkarımı yapıyorsan biz de aynısını yapıyoruz. Nasıl sen bak bunlar dayanıklılık göstergesi, ondan bu darbeye de düşmedi çünkü hep dayanıklıydı diyorsan. Biz de aynısını Sanji için söylüyoruz. Söylediklerimizden kendi alt metnini çıkarıp şunu ima ediyorsunuz deme lütfen. Diyecek olsak deriz. Bilmem anlatabildim mi?

Tartışmanın başlangıcı de senin bu gönderindi. Bizce bu söylediğinin neden olmayacağını ve nedenlerini açıklıyoruz sana. Zibilyon tane kanıt da koysam kabul etmeyeceksiniz diyorsun. Şu söylediğini kanıtlayacak zibilyon tane kanıt ne, çok merak ediyorum. :)

O çizik dediğin saldırıyı Sanji'ye yapsa şuan Sanji'nin ölmesi üzerinden aylar geçmişti sanırım ve de normal bir saldırıyı saptırmış gibi bahsettiğin saldırı büyük ihtimal bir adayı yok edebilecek güçteydi :D
 
Şimdi Zoro'nun Haoshoku Haki'yle bir adım daha öne çıktığı gösterildi ama bu Sanji'nin açmayacağı anlamına gelmiyor. Tayfanın bu üçlüsü özellikle güç anlamında diğer üyelerden ayrılıyorlar. Sanji'nin de Haoshoku açacağından hiç şüphem yok çünkü Hasır Şapkalar her anlamda zirveyi temsil edecekler. Rocks Korsanları'nı geride bırakacak bir tayfa olması gerekiyor. Zoro ile arasında bir fark var elbette ama bu büyütülecek bir fark hiçbir zaman olmadı. Sadece Sanji'ye dövüş çizmeyerek bizde böyle bir algı oluşturmaya çalıştı. Oysa tek başına hem King hem de Queen'le kapışabiliyor. Daha düne kadar Sanji'nin Tobiroppo bile alamayacağının muhabbeti yapılıyordu. Bugün Tobiroppo'ları bizim tayfanın Canavar üçlü dışındaki üyeler temizledi. Oda bu iki karakteri boşuna birbirlerine yakın seviye çizmiyor. Elbette Zoro'nun bir tık daha güçlü olduğu ortada ama bu birilerinin abarttığı gibi bir fark değil.

Big Mom: %95
Kaido: %94
Luffy: %89
Marco: %84
Yamato: %84
Kid: %81
Law: %81
Zoro: %80
Sanji: %79
King: %79
Queen: %78
Jinbe: %77
Jack: %76
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık