Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy, Kaido'yu tutuyor dediğin yerde yiyor dayağını mevzu o.
Bak mesela Kid'in Bigmom ile kapışması 2 sayfada bitse ve Bigmom kazansa dövüşü gelip burada övecek misin ?
Luffy ve Kaido olayı 2 sayfa sürdü ya, sürmedi mi ?
Niye dünyaları kurtarmış gibi yazıyorsun üstelik oradaki plana bile dahil değildi yine kendi kafasına göre gitti, Kaido'yu sinirlendirdi ve düştü gitti. Arkasını toplayacak adamlar olmasa fantazilere kurban olacaktı. Artık kafasını mı patlatırdı, bacaklarını mı kopartırdı bilemiyorum.

Kid ve Law adamlar belki de 1 saattir yonkoularla kapışıyorlar, 2 sayfa yonkou ile dövüşmeyle kıyaslarsak bana daha çok iş yapmış gibi geliyor :bilmem:

Luffy aldığı up ile parladı yukarda gerisi boş, öyle yumruk attı milletin ağzı açık kaldı vesaire onları Zoro da yaptı, milletin ağzı açık da kaldı hatta Kaido hayatı boyunca iz de taşıyacak ama dediğim gibi hala dövüşen karakterlerin yaptıklarıyla eşit tutmuyorum. Bunun anlamı Luffy onlardan güçsüz, Zoro onlardan güçsüz demek değil.
Aç 1008'i tekrar oku o zaman Ferit.

One Piece Chapter 1008 (manga4life.com)



 
Sanji iki komutan tutunca nasıl da hemen çöp olarak görülmeye başlandı komutanlar , işte Sanji adama böyle yutturur lafını :) Sanji hasetiniz o kadar fazla ki eminim şuan çatlıyorsunuz , elinin hamuruyla bu kadar iş yapması size garip geliyor ama alıştırın kendinizi bu duruma ?
 
jinbe yc3 ayarı değil demek çok insafsızca olur :) adam yonko tanklayıp uçur bi abimiz jacki her türlü tokatlar
Eğer öyle olsaydı Jackle eşleşirdi. Ama Who's Who ile eşleşti. Ha tabi illa hep kendi ayarı düşmanlarla eşleşecek diye bir şry yok. Ama arc sonu dövüşlerini diğer dövüşlerle karıştırmamak lazım. Tayfanın giç seviyesini aşağı yukarı belli eden dövüşlerdir bunlar. Eğer gerçekten komutan ayarı olsaydı Jimbei Oda bu arc bunu göstermekten çekinmezdi bence.
 
Aynen öyle Oda’nın demek istediği bu değil mi @Alpamis :D ?
1 saniye tutuyor. Önünden Law alıyor. Almasa zaten ölecek. Sonra da mucizevi bir ilaçla iyileştiriliyor. Yanına kar kalan güçlenmesi oluyor. Saldırıyı tamamen tutup tek başına üstesinden gelmiş gibi yorumlar yazılıyor. Hadi Kid'in sözünü kenara attık 5 saniye durdurdu diyelim. Zaten saldırıyı yediği için değil o basınca karşı kılıçlarla savunduğu için kemikleri kırılıyor. Saldırı üstünde patlamadan Law alıyor.

Hala 2 Yonkou saldırısını tek başına halletmiş gibi yazılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık