Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde yonkoular tanıtılırken shanksa gelince konu mihawktan bahsetmemeleri…linlinin 4 yaşında yaptığından bahsedilsin,kaidonun miçoluğundan bahsedilsin…rezaletttttt.
 
Bu karakterler birbirine benzemiyor ama. Ace Roger Garp Shanks çok farklı kendine has tipler. Luffy tipik shounen ana karakteri. Hangisi orjinal?
Az önce Luffy'nin o karakterlerin çorbası olduğunu söylüyordun. Şimdi tipik shounen ana karakteri diyorsun. Bu onları da tipik karakter yapar az önceki yazdıklarına bakarak.
 
Az önce Luffy'nin o karakterlerin çorbası olduğunu söylüyordun. Şimdi tipik shounen ana karakteri diyorsun. Bu onları da tipik karakter yapar az önceki yazdıklarına bakarak.
ODA (mangaka) Luffy'yi kendinden önce gelmiş adamların devamı olarak gösteriyor. Tipik shounen ana karakteri İchigo gibi Naruto gibi hep başkalarının devamı olduğu vurgulanan özelliklerini kullanıyorlar. Ki onlar bile bu kadar değil.
 
Enma'dan sonra sıradan kılıç göremeyiz zaten. İllaki yeni tanıtılan, ayrıntısına girilen her kılıcın bir hikayesi, farklı bir gücü olacak. En iyi 21 kılıçtan biri olan Enma'yı Wano'da hiç kimse kontrol edemiyordu mesela. En güçlü kılı, Yoru'yu kontrol edebilmek için hangi seviyede olmalı var sen düşün.
Bak burada uzun burun ne diyor, '' Enma henüz kara kılıç olmadı ama ellerinde o seviyeye ulaşacağından eminim.'' Özel yapıp, ocaktan çıkma kara kılıç diye bir şey yok yani, kullanıcısı bir şekilde karartıyor, burada kararan kılıcın seviye atlayacağından da bahsediliyor, kılıçlar için önemli bir ayrıntı olmalı.
Tamam da her kılıcın özelliği Enma gibi olacak diye bir kural yok ki.

Enmanın kullanılmama sebebi haki olayı. Belki Yoru veya diğer önemli kılıçlar da başka bir olay çıkacak vb. bilemeyiz şuan için.
Diğer kılıçlar için de böyle bir durum söz konusu olabilir mesela. Farklı farklı şeyler görebiliriz...

Yahu zaten ocakta dövüldü demedim. Varsa böyle bir kılıç dövebilen adam zaten görürüz.
Onun dışında mesela burada önemli olan nokta karartılan kılıcın olayı. Yani sıradan bir kılıcı da karartabiliyor musun? Yoksa Yoru gibi Enma gibi özel sayılabilecek kılıçlar mı karartılıyor bu da önemli...

Mesela Shusui Enma gibi bir kılıç değil, daha normale yakın bir kılıç. Yani Enma, Yoru, Shusui'ye baktığında en abartılı ve özel kılıç olarak Yoru göze çarpıyor...
Bu da bir etken olabilir mesela...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık