Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Chainsaw Man

Üşendiğimden okumaya devam edemediğim seri halbuki powerı çok sevmiştim harbi kadındı. Makima da ise bi sinsilik vardı sevmemiştim.
 
Üşendiğimden okumaya devam edemediğim seri halbuki powerı çok sevmiştim harbi kadındı. Makima da ise bi sinsilik vardı sevmemiştim.
okumaya devam et, günlük bi sayı, ufak ufak çok düşünmeden. temiz seri

o değil de noldu bunun devamı gibi bişeyler olacaktı :S animesini de hatırlamıyorum bi ara çıkacak. konuyu bi okuyum geriye doğru
 
Ben bu seriiyi ikiye bölüyorum; birincisi kırklı bölümlere kadar olan Denji'nin hayallerini adım adım gerçekleştirdiği kısım, diğeri de kırklı bölümlerden finale kadar olan hayallerin alt üst olduğu kısım.

Türlü trollüklerle başlayıp insanları güldürmeyi amaçlayan bir seriinin, bir anda sert bi atmosfere bürünmesi hikaye bütünlüğüne zarar vermiş, o geçişi yedire yedire yapabilirdi mangaka. Aslında denemiş ama pek başarılı olduğunu söyleyemem. Mesela avcı ve iblislerin Denji'nin kalbinin peşine düşüşünü daha büyük bir gizemle sunabilirdi. Gizem faktörünün devreye giremeyişinin sebebi de o ana kadar hikayenin komedi ağırlıklı gitmesiydi, ne ayak lan bu kalp falan diyorsun ama haala bi trollük bekliyorsun. Haliyle bu gibi merak uyandıran unsurlar amacını gerçekleştirememiş.

Sonuç olarak, ne başlardaki trollüğü doya doya yaşayabiliyorsunuz ne de sonrasındaki savaşın ciddiyetini algılayabiliyorsunuz. Geçişteki başarısızlık seriiyi bi hayli dibe çekmiş.

Ben okudum, okumanızı önermem ama piyasada bundan daha iyi çok bi serii yok, deneyebilirsiniz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık