Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Birader söylediğin şeyin mantığı var mı? Karşısında gözlemde zirveyi görmüş adamla aşılmaz derisiyle övünen birine hasar vermeyi aynı kefeye mi koyuyorsun sen? Neymiş Kaido'yu kesmiş miş, ya yerin dibine soktuğunuz Akazayalar bile onu yapabiliyor bu mu bakış açınız? Kaido'ya hasar verdiyse tamam artık zirve olmuştur. Böyle bir mantıkla yazıyorsun. Zoro'nun fiziksel gücüne kimse bir şey demiyor zaten. Fiziksel gücü olan birine karşı çok dirençlidir ona zaten bir şey diyen yok bu haliyle King'le kapışır, Mihawk'la kapışır, Shiryu'yla kapışır ama tekniğine zıt olan biriyle ka-pı-şa-maz. Luffy'nin bile yenmesi mantıksızdı.
O zaman Katakuri den gözlemi zayıf olan kimse yenemez. Marco yenemez, Akainu yenemez, Kaidonun da zayıf gözlemi oda vuramadığı için yenemez.
 
Dediğimi anlamamışsın. Katakuri istese hiç yumruk yumruğa kavgaya girmez her şeyi gözlemiyle yapardı ama adam saygı duydu ve sadece çok şiddetli darbelerine karşı gözlem açtı. Son yediği yumruğu hiç yemeyebilirdi. Sen mantıklı adamsın dövüşün başında gözlem kasan adam dövüşün sonlarına doğru yeteneğini mi unuttu? Lütfen mantıklı yaklaşalım olaya. Katakuri istese Luffy'den neredeyse darbe bile almazdı. Bunu sende çok iyi biliyorsun. Luffy'nin maymun gibi hareketli olmasıyla Zoro'nun kalaslığı aynı şey değil. Mihawk'ın kılıç darbelerinden sıyrılışında bu esnekliğini de çok net gösterdi. Zoro, Katakuri karşısında ağır ezilir. Evet Zoro fiziksel gücü çok yüksek bir karakter, savunması da öyle. Mihawk'a bile daha fazla dayanır şu anda. Katakuri çok zıt karakter.

Kaido karşısında şu andaki Luffy'den bile fazla dayanır. Çünkü gücü çok müsait. Luffy kadar hasar atamaz belki ama kolay kolay da darbe almaz.
Benim garezim miyataya. Katakurinin gücünü ben kabul ediyorum zaten ilk sayfalarda yazmışımdır. King Queen falan da getir götürünü yapar anca.
 
Wano'da sırtını yaslayacaksın toprağa; izleyeceksin anası ile Kaido nasıl kaçıyor saldırılardan. Beleş netflix, mis.
 
Ryou olmadığı sürece Kata'nın Kaido'ya hasar verme ihtimali 0. Ben de Katakuri alır şu anlık dedim ama bazı şeyleri abartıyorsun gibi geldi.
Benim dediğimi iyi oku istersen. Meyve gücü ve gözlemi sayesinde Kaido karşısında daha fazla dayanacağını söyledim. Luffy gibi hasar veremez dedim. Tekrardan bir oku istersen yanlış anlaşılmış olmayalım.
 
Şaka yapmayı bırak, gülemiyorum bak. Ahaha ahaha ahaha, yok gülemiyorum.

Saldırılarına değil Kralın Hakisi, Tanrı Hakisi bassa fayda etmez. Kenbonshoku'suna karşı bir etki gösteremezse Zoro hımmm, çok zor o.

Arkadaşım şaka mısınız? Eleman serideki en manyak yeteneğe sahip, Kenbonshoku ile ileri seviye görüşe sahip, adamın meyve uyanışı var, Haoshoku Haki sahibi silahlanmada geçen arc Luffy'den bile iyi olduğunu gördük. Hız konusunda da Luffy'den bile iyi. Zoro'nun bunları karşılayacak hangi yeteneği var. Kaldı ki bu Katakuri, Luffy ile savaşından sonra kimseyi küçümsememesi gerektiğini anladı. 12 Saat boyunca sırf haki ve meyve bazlı savaştı şu anda ki hali Luffy ile dövüştüğü halinden bile iyidir. Zoro hız konusunda daha yüksek bir seviyeye gelmeden, Kenbonshoku'da Katakuri gibi geleceği görmeden, Kral Haki'de zirve olmadan Katakuri'ye denk olması mümkün değil. Şimdi sen Zoro için burada King'i yenecek ya da Kaido'ya hasar verdi diyebilirsin. Lakin buradaki hayvanların olayı sadece fiziksel güce dayalı yani Zoro'nun King'i yenmesini ben bekliyorum açıkçası. King fiziksel gücü olan bir eleman uçabilmesi ekstra olan yeteneği olsa da başka bir olayı yok. Sağlam bir hız, yüksek seviye fiziksel güç ve savunma, ileri derece silahlanma ve muhtemelen ateş gücü olacaktır ama zaten Zoro ateşi kesmeyi öğrendiği için başa baş kapışabilecektir. Zoro'nun fiziksel gücü gayet sağlam onda bir sıkıntı yok. Sıkıntı olan Katakuri'nin yetenekleri ve bu yetenekler Zoro'ya çok zıt. Zoro, Mihawk'ı aşacak bile olsa Katakuri halen çok zıt bir karakter olmaya devam edecek. Biz bunu anlatamıyoruz. Luffy, Enel'den güçlü değildi ama Enel'in zıttı olduğu için yendi. Aynı Enel Pacifista ordusunu dümdüz eder ama Luffy'ye yenildi. Luffy ve tayfası bir Pacifista'yı zar zor yendi.

Bizim tayfanın Wano'da fiziksel dayanıklıklarını ve saldırı güçlerini katlayacaklarını görüyoruz. Rakipleri çünkü kum torbası gibi. İyi antrenman yapacaklar. Wano'dan sonra tam bir Yonkou tayfası olacaklar. Zoro zaten fiziksel olarak iyi seviyeydi. Buradan itibaren gücünü katlamış olacak yine de elde ettiği güçler Katakuri gibi bir rakibe karşı işe yaramaz. Yukarıda saydığım yeteneklerde ustaşamadığı sürece yenmesi zor olacaktır.


Şu videodaki görü yeteneğiyle Luffy'nin saldırılarının içinden geçmesini gördükten sonra yok arkadaş Zoro vs Katakuri= %90 Katakuri. Fanlığa gerek yok.

Bu konuyu açan arkadaş Zoro'yu eziklemek için açmış sanki.
Zoro alır.
 
O zaman Katakuri den gözlemi zayıf olan kimse yenemez. Marco yenemez, Akainu yenemez, Kaidonun da zayıf gözlemi oda vuramadığı için yenemez.
Marco şüpheli, Akainu'nun da kendisi lav olduğu için gücü yeterli olur yine de kolay kolay kaybetmez Katakuri. Son savaşta Luffy'nin yanında saf tuttuğu zaman gücüyle neler yaptığını göreceksin. Yine de Luffy vs Katakuri mücadelesini bir kez daha izlemeni tavsiye ederim. Kolay kolay ben kimsenin yenebileceğini düşünmüyorum. Çatı beşlisinin yanında olsa çatı beşlisi halen savaşıyor olurdu.
 
Katakuri'de ister gözlem ister silahlanma son seviye olsun, Sanjinin hocası Zeff sensei ne demiş "yüreğindeki mızrak" falan. Zoro'nun kaybetmemeye olan takıntısı ona kaybettirmez yani gerekirse bir kolunu bırakır nitoryuu geçer.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık