Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] OMNIA (Yerli Manga Çalışması)

Ben geri çekiliyorum hacım. Senle yarışamam. Bari Türk mitolojisi için önereceğin kanal yada kaynak var mı? İnternet üzerinden olursa sevinirim.
Ceren Sungur var. Konunun akademisyeni. Youtube'da hem mitoloji, hem kültür hakkında bilgi veriyor hem de kaynak öneriyor, alanının uzmanlarından bahsediyor. Ekmeğini çok yedim o kadının.

Kaynak da önerebilirim de genelde hep başlangıç seviyesi isimler olur. Herkesin bildiği Roux, Ögel, Bayad, Çoruhlu vs gibi.
 
Cidden mutlu olurum. Ben eğitim falan derken 1 yıla anca başlarım manga çizmeye ama şu videodaki adam çok kaliteli çiziyor ve uzun zamandır var. Bunun yanına Omnia da patladı mı sektör gelişir. Cesaret edemeyenler kendine güvenmeye başlar. Birde şöyle çizerlere 3-5 te olsa bişe kazandıracak bir site kurulsa türk çizerler serilerini oradan toplu paylaşsa mis gibi olur.
Yakın zamanda çizgi studio adında öyle bir site kuruldu.Şimdilik 8 tane çizgi roman ve çok sayıda roman var.Tabi para kazanmak için 1000 abone ve 40000 okunma şartı var ama hiç yoktan iyidir sanırım :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık