Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

luffy o temazsız kral hakisiyle vurunca o meyveler bişiye yaramaz yalnız. ama inşallah garpta kral hakisi yoktur, kral hakisiz hayvanat olmuş olsun
En güçlü Para+Logia+en kötü ihtimalle ortanın üstü bir zoan uyanışıyla beraber ona çare sadece çok üst düzey bir h.haki yetmez yalnız.Olası Shanks-Teach hesaplaşmasında görürüz zaten.Burda dandik ito ya da mochi uyanışından bahsetmiyoruz.
 
Vivre card'a göre Garp, Blackbeard, Akainu, Kizaru ve Aokiji'de de Kral Haki yok dememiz lazım, Oda bazen ileride sürpriz yapmak için saklıyor olabilir, Marco'da Kral Haki kesin yok denemez bence sırf Vivre Card yazmadı diye.

Ayrıca eskileri hatırlayan var mı bilmem bir kesim Marco'yu nasıl ezikliyordu hatta Jozu>Marco diyorlardı, sırf liderlik özelliği nedeniyle Marco ön planda yoksa Jozu ondan güçlü diyorlardı, dilimizde tüy bitmişti Marco>Jozu'yu anlatana kadar yine inanmıyorlardı, şimdi nereden nereye 1.374 milyar kelle ödülü, Katakuri'den, Jack'ten, Queen'den yüksek yine beğenilmiyor. İyi ki Jozu>Marco diyenler bitti ona da şükür.

Buradan şuraya bağlayayım bari, yani Jozu>Marco diyenler bile Marco'nun liderlik özelliğini kabul ediyorlardı, haliyle lider özelliği olan Marco'da Kral Haki olması sürpriz olmaz, vivre card yazmadı diye kesin yok denemez.
 
Kral Haki övücülerin %99.999'u bir zamanlar içten patlamalı haki övücüleridir diye tahmin ediyorum. Teach'te Kral Haki olsa da olmasa da bu adam Kaido'yu da geçecek BM'yi de. Hikaye bunu gerektirir. Tek aksi durum Teach'in Luffy'nin yanında hükümete karşı savaşmasıyla mümkün olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık