Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017: Emirler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Jinbe'nin dediğini yorumladım sadece. Oda bu lafı boşuna söyletmemiştir. Jinbe adamın Altı Stil kullandığını anlıyor, ama tekniklerini daha önce hiç görmediğini söylüyor.

Senin açından bakacak olursak, her üyenin yaptığı kendine has birkaç teknik var zaten. Mesela normalde Tekkai kullanırken hareket edilemiyor, ama Jabra hareket ederken de bunu kullanabiliyor.
Zaten öyle olması gerekmiyor mu ? Hepsi aynı tekniği aynı şekilde kullansa hepsinin potansiyeli birbirine yakın kalır. Bu yüzden hepsi kendisine göre teknikleri yapılandırılıyor.
 
Bence Who's-Who, Lucci'den daha güçlüdür. Jinbe gibi tecrübeli bir adam bile, onun kullandığı teknikleri daha önce hiç görmediğini söylüyor. Who's-Who Altı Stil'de kendi tekniklerini geliştirmiş demek ki.
Böyle şeyler bana sanki karakterlerin şimdiki hallerine bir atıfmış gibi gelir hep. Yani benim çıkardığım sonuç Lucci güncelde Kimkimden bir tık güçlü ya da at başıdır. Böylece o karakterlerin güncel durumuna da değindiğini düşünüyordur belki Oda.
 
Boş bir bölüm sanji ve luffy'nin meyvesi hakkından verilen bilgi hariç. Açık söyleyeyim bunu da çok sevmiyorum zaten luffy'i serinin mesihi/kurtarıcısı ilan ettiler tamam ama meyvesi de çok özel kabul ediliyorsa zoro'nun enması sanji'nin suit'i artık tartışılamaz. Luffy'de belli ki inanılmaz bir mevye yemiş.
 
Bence Lastik meyvesinin olayının meyvenin özelliğinden çok önceki kullanıcıları ile daha çok alakası olabilir gibi. Mesela Joy boy gibi…

Birde teori olarak bildiğiniz üzere uyanış diye bir olay var. Ya peki bu uyanışın ötesinde bir mevzu daha var ise… Mesela Boku No Hero Academia Birimiz Hepimizin bir özelliği olarak öncekilerle iletişime geçme… Çok ama çok nadir bir seviye ise bu seviyeye çıkmak ve Lastik meyvesinin eski sahiplerinden biri çok önemli biri ise bu meyvenin değerini arttırır.
 
Bana kalırsa meyvede değil meyvenin eski sahibinde olay çıkacak ama bunun sizin abarttığınız kadar bi sorun olduğunu sanmıyorum. Dünya hükümetinde şeytan meyveleri olduğunu zaten biliyorduk. Şeytan meyvelerinin değerli olduğunu da biliyorduk. Hiç olmadı denizciler yiyor meyveyi işte. Eldeki değerli bi şey çalınmasın diye başına görevli konması gayet mantıklı. Sonuçta şeytan meyvesi bulmak zor bi şey ve taşınan bir meyve olduğu öğrenildiğine çalınmaya çalışılabilir ki çalınmış da. Hadi diyelim eski sahibi çok büyük bir isim çıktı. Eee? Yani? Bu kılıç filan değil ki karartılmış olsun ya da haki filan toplasın. Sabo meyveyi yiyince Acein bi özelliğini filan mı aldı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık