Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017: Emirler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Anlaşılan Hem Jinbei hem de Franky rakipleriyle 1v1 dövüşmüyor. Bir yandan çöplerin saldırılarına maruz kalıyor.
Bu durum onları takdir etmemize sebep olsa da umarım dövüşlerine bizim taraftan kimse salça olmaz. Adam akıllı 1v1 yapıp yensinler rakiplerini.
Neyseki Tama sayesinde dövüşler 1v1'e dönecek gibi.

-Aynı durum Inu için de geçerli. 1v1 dövüşmüyor. Şimdiden yıpranmış. Peros devreden çıktı gibi. Çıkmadıysa da Neko devreden çıkarıp Inu'ya yardıma gidebilir belki.

-Tama bayılsa da gücünün etkisi geçmiyor. Ki bu çıkarımı daha öncede yapabilirdik diye hatırlıyorum.

-Zoro dövüşlere nasıl dahil olacak merak ediyorum. Bence en iyisi 1v1'den King'i yenmesi olur. Gerçi Zoro'ya 1. komutan sınıfına girdi dememiz için Sanji'nin Queen'i yenmesi yeterli zaten. Ama yine de King ile temiz bir dövüş yapsa iyi olurdu.

Luffy'nin 1v1'de Kaidoyu alması pek mantıklı gelmiyor. Kaç raund olursa olsun 1'ini bile Luffy almamalı. Sonuçta sürekli yıpranan Luffy. Kaido gayet sağlam duruyor, aldığı tüm yaralara rağmen.
Bu yüzden Luffy'nin Zoro, Yamato veya Marco'Dan destek alması gayet mantıklı olur. Ancak Luffy ısrarla Kaido'yu yeneceğim deyip duruyor. Bunlar ise 1v1'in göstergeleri.

Bir şekilde Oda Kaido'yu Luffy'e harcatırsa kimse Kaido en güçlü falan demesin artık lütfen : (

Zoro, Big Mom dövüşüne de dahil olabilir. Her zaman söylüyorum. Kid'in Luffy'e özenip tüm enrjisini harmasına sebep olacak bir forma geçmeye çalışacak. Ancak böyle bir şey yapmazsa o tarafta saldırı gücü eksikliği var. Zoro o eksikliği kapatabilir.

-Shanks'e Cp9'dan meyve çalmış. Bu Hükümetle doğrudan bir bağının olmadığını. Kendi çıkarları doğrultusunda Gorosei ile görüştüğünü gösteriyor. Soylu ailesinden gelme olabilir tabi orası ayrı mesele.

Luffy'nin meyvesinin güç açısından önemli olmadığı kesin. Bunu mangayı okuyan, animeyi izleyen herkes biliyordur zaten. Luffy'nin hakisi ve iradesi zirve olmasa alalade bir meyve olurdu. Bir kere en güçlü paramecia türü meyve bile olmadığını gayet iyi biliyor herkes : )) Ancak dünya hükümeti bu meyveyi saklama ihtiyacı duyduysa bunun sebebi eski kullanıcısı ile ilgilidir.

Eminim bu güne kadar meyvenin eski kullanıcısının önemli biri olacağını herkes düşünmüştür. Bu yüzden vay efendim nasıl meyve önemli olabilir. Meyve aşırı güçlüymüş. Kimde olsa KK olurmuş triplerine girmeyi mantıklı bulmuyorum : )) Sonuçta dünya hükümeti hasır şapka da saklıyor : )) Yani bir şekilde kendilerine çok zarar vermiş birisine ait olduğu için sembolik bir önem taşıyor. Tarihinin tekerrür etmesinden korkuyorlar vs.

Eski meyve kullanıcısı için en büyük adaylar:
Joy boy
Xebec
Roger

Roger olma ihtimali düşük çünkü bundan söz edilmesi gerekirdi şimdiye kadar. Bunun şöyle bir istisnası olabilir. Roger meyveyi değersiz gördüğü için hiç geliştirmedi veya o da Luffy gibi kullandığı için ömrünü kısalttı ve Crocus kullanmasını yasakladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık