Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci ile bu arkadaş 12 sene önce muhtemelen hükümetin gelecek vaad eden adamları idi.Bir tanesi 10 yılını hapiste geçirdi diğeri görevden göreve gitti.Luccinin iki yıl önceki hali bile tokatlayabilir bu arkadaşı emin olamadım.Şimdiki hali ise net tokatlar.
hakisiz g2 ve g3 e yenilen adamın 2 yıl önceki halinden bile güçsüzse luffy osuruğuyla yener o zaman bu adamı
 
Croco G2 ve g3 e bile yenilmedi.Lucci Crocoyu osuruğu ile mi yener ?

Birisinin karşısına Luffy çıktı mı o adamın gücü 3 4 kat düşüyor.Yoksa Luffy yenemez.
crocoyu sonradan güçlendirdi oda marinefordda önceki gördüğümüzden bir hayli fazla güçlü gösterdi ve zoanların olayı zaten fiziksel güç ve dayanıklılık yani doğal olarak lucci crocodan daha güçlü ve dayanıklı
 
1.32m lik korsan görünümü verdi şu an .Kılıcı tek elle nasıl kullanacak 2 panel sonra elinden düşer robotik kol kuyruk neyse o işte tekmelere dayanır gibi Sanji'ye iş çıkaracak
 
Son düzenleme:
Bence sen Denizciler'i gözünde çok fazla büyütmüşsün. İdealist adam sayısı gayet az, hatta belli başlı kişiler haricinde kalanların hepsi tamamen sadıklar. Kaldı ki, ben Sakazuki'nin de öyle halk yanlısı tarzı bir duruşu olduğunu sanmıyorum. Issho'nun yaptığına verdiği tepkiden bile bunu anlayabilirsin.
Akainunun hükümetle derdi bürokrasidir. Hükümet yüzünden Denizciler istediği etkide korsanlarla mücadele edemiyordur.
 
Şimdi Luffy bir sürü denizci ile savaştı. Hatta MF'de canlı yayın yapıldılar. O kadar insan(amirali vs) Luffy'nin meyvesini anımsayamadı da sadece Who s Who mu anımsadı? Senaryo yakıyor. Bu meyve işi Oda bölümü çizerken onun aklına gelmiştir muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık