Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace tek başına Jack ve Queen'i alır. Hala patlıyorsun. Kendini imhaya mı programlandın yoksa?
Önceden buna katılmazdım. Sebebi hem ödülü hem de haki seriye oturmadığı zamanlarda işlenmiş bir karakter olmasından ötürü gözüme güçsüz geliyordu ama şuan Ace'i çizse sağkollar dışında ki en güçlü komutanlardan olur sanırım. Yıkıcılık olarak, güç olarak Queen, Smoothie, Cracker, Jack vs komutanlardan kesinlikle geri değil. Peros'u falan da çiğ çiğ yer.
 
Onu bunu bilmem de Zoro'nun barajı King'den başlar. Gerisi Oda'nın insiyatifi. Arc başında Zoro'nun Jack alıp alamayacağı tartışılıyordu. Nerde o şahıslar ? Hep aynı kişiler gerçi herkes nerede olduklarını biliyordur ehehehu.
Zoro vs King kesinlikle olacak bence.

O şekilde başlatanları anlıyorum. Arc başı buralarda değildim de Luffy'nin Kaido'yu birebir alamayacağı ortamda(torpilli veya torpilsiz fark etmez) klasik dövüş mantığı gereği astları Kaido'nun astlarını birebir alamazdı. Hiçbir arc olmamış bir şey bu. Ama Luffy vs Kaido olduğu kesinleşince işler değişti.
 
Bire bir eşit Oda'nın yazmadığı bir ortamda elinde Enma olmadan Shusui ile Zoro içinden geçerdi Jack'in.
ARC işlenme usulü örneğin WCI'da olsak Luffy Kata ile yeni savaşırken Zoro çok zorlu bir Cracker veya Jack seviyesi geçirirdi alır mı alabilirdi ama ölümün eşiğine gelirdi şuan skip yapıp okuyup izliyoruz seriyi. Sizin deyiminiz ile bacak çatlatan Sanji nerede Queen + Peros'a sie çeken Sanji nerede.
 
Sanji bu serinin en mantikla harmanlanan karakteridir. Aldigi suit guclendirmesi bile bir mantiga oturtulmustur. Sezonlarda hep mantikli , yenilme olayi mantiksiz gelmeyen ,şekilde yenilip (Doflamingo gibi) mantikli yerlerde de rakibini yenmistir.
Enma iksir gibi fiyasko torpillere maruz kalmamistir.
Tesekkurler
Suit güçlendirme değil, yeni karakter. Teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık