Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lastik meyvesinin özel çıkma ihtimali yüzünden seriye küsene lafım yok ama ya bu tayfanın gemisi bile özel arkadaşlar. Hadi gemiyi geçtim, Chopper isimli ren geyiğinin, şeytan meyvesi yememiş hali bile özel. Daha Zoro, Nami ve Franky'nin ailelerini bilmiyoruz ve Oda bu konuları işleyecekse, sanıyor musunuz ki onlar da özel çıkmayacak? Tayfadaki en normal adam Brook galiba ki o da korsan olmadan önce bir krallığın bilmem nesiydi.
 
Son düzenleme:
Lastik meyvesinin özel çıkma ihtimali yüzünden seriye küsene olana lafım yok ama ya bu tayfanın gemisi bile özel arkadaşlar. Hadi gemiyi geçtim, Chopper isimli ren geyiğinin, şeytan meyvesi yememiş hali bile özel. Daha Zoro, Nami ve Franky'nin ailelerini bilmiyoruz ve Oda bu konuları işleyecekse, sanıyor musunuz ki onlar da özel çıkmayacak? Tayfadaki en normal adam Brook galiba ki o da korsan olmadan önce bir krallığın bilmem nesiydi.
Bakalım özel çıkacaksa farklı özellikler bekliyorum meyveden. Şimdiki özellikleri onu özel yapmaz. Ha şu da var özelliği sırf Roger, Joy Boy gibi adamların yediği meyve olduğu için de üzerine önem verilmiş şeklinde bir özellik de olabilir. Ama meyve özel ise özel etkiler beklerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 52)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık