Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Ben ki, sultanlar sultanı, hakanlar hakanı, hükümdarlara taç giydiren, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi ve atalarımın fethettiği Akdeniz'in, Karadeniz'in, Rumeli'nin, Anadolu'nun, Karaman'ın, Rum'un , Dulkadiroğluları Vilayeti'nin, Diyarbakır'ın, Kürdistan'ın, Azerbaycan'ın, Acem'in, Şam'ın, Haleb'in, Mısır'ın, Mekke'nin, Medine'nin, Kudüs'ün, bütün Arap memleketlerinin, Yemen'in ve daha nice ülkelerin ki, büyük atalarımın Allah kabirlerini nurlu etsin karşı konulmaz kuvvetleriyle fethettikleri ve benim muhteşemliğimle de ateş saçan mızrağımın ve zafer getiren kılıcımın gücüyle fethettiğim nice memleketlerin sultanı ve padişahı olan Sultan Garp Han oğlu Sultan Dragon Han oğlu Sultan Luffy Han'ım, tabii benim meyvem olacak."
 
Bund absürt bir durum yok bence. Lastik meyvesinin özel bir gücü olsa da bunu kullanması kolay değil. Luffy gibi azimli ve iradeli birisi bile yonkou seviyesine yaklaşmışken bu özelliği her neyse çözebilmiş değil. Meyvenin eski kullanıcılarından kaç tanesi Luffy'nin şuanki seviyesinr yaklaşmıştır ya da yaklaşmış olma olasılığı kaçtır? Hatta meyveyi yiyen pek çok kişinin "hüüüüğğğ çöp meyve" diye depresyona girdiğine eminim.


O yüzden dünya bilmiyor olabilir böylr bir şeyi. Bilenlet de çok eski olaylara hakim hükümet olabilir sadece.
İyi de ne çıkaracak yahu kutsal olarak.:D Altı üstü lastik yahu.:D
 
Doğu Mavi'den birinin Grand Line'a gidip Cp9dan meyve çalması da nerden baksan imkansız .

Luffy Logutown'da iken onun hakkında konuşan denizciler yendiği 22 mlik adama bile Doğu Mavi için fazla demişlerdi .Luffy'e 30 m ödül biçerken bile fazla dediler .Tabi arada 12 yıllık enflasyon farkı varsa bilemem :bilmem:
Ben Doğu Mavi'de "düşman" diyecek biri yoktur, başka yerden çalmıştır diye yorumladım. Öylesine ekleyeyim dedim, belki oradan başkaları bir şey çıkarabilir diye.
Tıpkı Ope Ope no mi gibi önemli bir ekstra özelliğe sahip de olabilir. Seçenekleri geniş tutmak gerek.
Luffy konusunda geyik yapıyordum. Öyle bir meyveyse kesin altından başka bir şey çıkar zaten.
 
Lan kutsal meyve teorisini sen attın ortaya gel iki çift laf et. @Aiden
Gomu Gomu No Minin başta Rogera ait olduğunu ama meyveyi nasıl kullanacağını anlamadığı için kullanmadığını tahmin edenler görmüştüm. O da mantıklı geliyor ama tutacağını sanmam.
O teori yıllardır var sanırım. Joy Boy işin içine girmeden zaten direkt Roger = Luffy reenkarne muhabbeti vardı. Belki Roger gençken çok g2 açık dolanmıştır, hastalığı odur ömründen yemiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 69)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık