Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dediğin ile konunun bir alakası yok.
Kurgu gereği düğümler oluşur. Bu düğümlere yazarın direkt etkisi kahraman*ın hikayesinde sıkça görürüz. Ama ortada bir düğüm yok iken bu dokunuşlar gerçekleşiyor. Fark bu.
Nasıl alakasi yok ? 10 bölümde anlatacağı hikayeyi 100 bölüme uzatıp karakterini zora düşüren de kurtaran da aynı adam.Hem de en başından beri.
 
Luffy hakkında "bir beklenen kişi" iması vardı.
Roger Flashbackinde konuşan Deniz kralları da balinaların iki hükümdarın (Joyboy ve Poseidon) tekrar buluşmasını beklediğini ve bu yüzden heyecanlandıklarını söylüyordu.
Luffy New World'a girerken balinalar tayfayı sonuna kadar takip edip arkalarından sesler çıkarmıştı, bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Aynı chapterda Roger yine seçilmiş kişi muhabbetlerine giriyordu.
 
Oda-sensei adamlık yapıp meyvenin gomu gomu olduğunu söylemiş. İyi iyi. Lastik meyvesi seri için önemli miydi değil miydi bundan bahsedilmesi mühimdi, en azından bu gölgeye de değinildi.
 

Üye silindi 7459

Cidden bu meyve olayına bir gönderme, bir şekilde alt yapı oluşturacak bir söz var mı mangada ? @Capori var mıydı lastik meyvesiyle ilgili bir teori falan ?
Yok ama Joyboy Adem'in Elması atıfı ile işlenirse (Şeytan meyvesini yiyen şeytan.) Joyboy'un yediği meyve lastik meyvesi olabilir. Uzun zamandır bunu düşünüyordum ben zaten , bu olay gerçekse cidden böyle bir şey olabilir.
 
Bence Lastik meyvesi işlevsel olarak tam bir novalarda,shichilerde gözükse yadırgamayacağımız bir meyve idi. Amiral,yonko meyveleri,ope,enelin meyve falan etmez ama
Lastik meyvesi tamamen yaratıcılıkla ilgili bence. Normalde çok çöp ama Luffy gibi yaratıcı birisi için mükemmel. O meyveyi yiyen herkesin aklına gearlar gelmezdi.
Luffy'nin dövüş stiliyle ilgili en ilginç şey timeskip öncesi meyvesinin uzama özelliğini kullanırken timeskip sonrası lastiğin gerginliğini kullanarak vuruşlarını güçlendirmesi. Sanırım bunun sebebi Mihawk'ın neredeyse kolunu kesmesi, ama bu Luffy'nin dövüş stili analizine gireceği için meyve muhabbetinden ayrı tutulmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık