Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato'nun meyvesi Who's Who öıktığına göre Yamato'nun meyvesi kaplumbağa olduğu benim için kesinleşti gibi.

Kuş - King
Ejderha - Kaido
Kaplan - Who's Who
Kaplumbağa da Yamato'dur.

Bu aslında iyi birşey.Çünkü Yamato'nun Kaido karşısında dayanabilmesi için böyle savunma anlamında bir meyveye sahip olması gerekiyordu o da kaplumbağa meyvesi.

Luffy iyileşene kadar Yamato tutar Kaido'yu artık.

Hükümetin elinden kaçırdığı meyvenin Gomu Gomu no mi olmasın beklemiyorum.Çünkü bana göre serideki güç anlamında ortalama bir meyvenin hükümet için bu kadar değerli olmasının bir anlamı yok.
Meyveleri Bayblade serisine göre mi dağıttı diyorsun.
Max-Duraciel anası ile sorunları vardı onunda.
 
Luffyciler "Lastik meyvesi güçsüz ya." demesinin ardından bu meyvenin çok özel bir meyve olduğu ortaya çıkınca Luffyciler olur gibi
Meh bir Luffyci olarak beklediğim bir gelişmeydi desem. :ehe:


@Jazz Lambası meslektaşımın Karasakal nasıl yenilecekle ilgili güzel bir teorisi vardı. Açıklaması biraz zor, ama bu şekilde bu meyve uyandırıldığı takdirde ciddi bir güce sahip olabilir. Yani bir deprem meyvesi, ya da lav meyvesi gibi yer yemez seni çok kuvvetlendiren bir meyve değil ama belli bir aşamaya geçersen eşsiz özellikleri olabilen bir meyve.


Kaldı ki "vasat gibi gözüken karakterin önemli çıkması" mevzusunun meyve boyutu bu. Luffy'nin en büyük rakibi meyve konusunda aşmış gitmiş birisi. Ayrıca kendisi bir D. ve haki konusunda Luffy kadar potansiyelli olabilir. Shanks'e bir yara açmış olan ve zaman zaman harekete geçtiğinde bu yaranın Shanks'i sızlattığı bir adam bu. Meyve konusunda Luffy'e power up gelmesinde sakınca yok bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık