Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse inanmıyor öyle bir şey olduğuna Dof bile ''Kesin bu olayın arkasında bir iş var'' diyor fb de. Çünkü tanıyor kendisini, Smoker da o seviyede değil bunu kendi de söylüyor zaten.


Tashigi ağlıyorken denizciler bunu arıyor rütbe arttırılması için. ''Crocodile'ı yenemediğimiz için şuan Tashigi ağlıyor. Onlara *** yemelerini söyle'' diyor.




Onun dışında Alabasta güç olarak saçmalıklarla dolu bir arc. Bunu önceden de açıkladım tamamen Croc'un indirilmesi üzerine kurulmuş ve ne kadar saçma olacağı hiç düşünülmemiş. Mangaka bunu hakkında büyük bir pişmanlık duymuş ve yaptığı saçmalığı anlamış daha sonrasında oluşturduğu hikaye ile. Croc için ''20 li yaşlarının başında Shichi oldu. Denizlerde Luffy gibi hızlıca yükseldi ve WB'ye meydan okudu'' diyor. Hiç bir NW'ye gidip WB'ye kadar ulaşmış, Denizcier tarafından 20'li yaşlarının başında Shichi yapılmış bir kişiyi o şekilde yenemez. Bu Luffy balı olsa bile saçmaydı.

Luffy'nin düz yumrukları Jozu'nun elmas+hakili yumruğundan güçlü müydü mesela? Bu bile o zamanın çok saçma olduğunu gösteriyor. Jozu Croc'a vurduğundan daha güçsüz bir saldırıyı Aokiji'ye vuruyor adam kendini yerden topluyor daha sonrasında. Yani hangi duruma bakacaksın şu noktada?




Onu geç saldırı olarak da öyle. Luffy ID de uyanmış zoan kullanıcılarına G3 açıyordu diğer saldırıları etkilemeyince Croc ise bunlara sadece Sables atarak indiriyordu.



Jinbe Croc olayına gelecek olursak bu noktada da Croc ağır basıyor Mnagaka'nın çizimlerine ve karakterlerin birbirlerine karşı söylemlerinde. Örnek vermem gerekirse ID de Croc serbest kaldıktan sonra Jinbe ''Beyazsakala dokunmana izin vermeyeceğim'' tarzında bir şey diyor. Croc da ''Sorunumuzu hemen burada çözebiliriz'' diyor. Daha sonrasında Jinbe hiç bir şey diyemiyor.


Aynı şekilde MF de o kadar saldırırken Jinbe dediğinin arkasında hiç bir şekilde durmadı. Bununla beraber Luffy'i Akainu'dan koruyacakken ''Koruyacağım, koruyacağım'' deyip duruyordu. Fakat koruyamadı ve Croc gelip bunları kurtardıktan sonra ''Birisini koruyacaksan bunu adam gibi yapacaksın'' dedi. Tüm bunlar varken isteyen istediğini güçlü görebilir.



Güçsüz olduğu noktada hikayede iyi bir yer alması mümkün değil zaten. Şuan bile Alabasta'nın ne kadar değerli olduğu WG de tartışılıyor. Krallar arasında yeryüzünde kalmış tek krallık. Antik silahın bulunduğu ülke. Zamanında bu değerleri söylediğimde, Ülkenin büyüklüğünü, askeri gücü, antik silahı vb. Croc GL'ye gitmiş boş antik silah arıyor diyenler vardı. Bugün Antik silahın gücünden falan bahsediyor çoğu kişi...




Groseiler bile Alabasta'nın öneminde bahsediyorlar WG de. Dünya üzerinde Mariejois'e gelmemiş tek krallık vb. diye.
Şuana kadar o kadar büyük bir ülke görmedik bile. Muhtemelen Wano'dan bile büyük. Askeri güç, Antik silah, Dünya üzerinde Mariejois'e gitmemiş tek krallık olması da var.
Sen gidip de bu noktayı atlayıp, GL diye küçümsersen komik oluyor yani. NW de çoğu ülkenin bir önemi bile yok. Sadece Wano gibi ülkeler değerli statüde.
Keşke seride denge olsaydı da şu emeklerin boşa gitmeseydi.

Lütfünün olduğu seri bu niye bu kadar yazıyorsun xD
 
@Sir Crocodile Mangayı okumasak Croc>Dofflamingo'ya ya da Croc=Mihawk'a inandıracan he reis.
Farkındaysan yazdığım her mesajın altında manga sayfaları var. Söylediğimin aksi bir şey varsa manga sayfalarıyla söyleyebilirsin.
Gidip de Twopiece sayfalarını atmıyorum size Onepiece atıyorum...

Keşke seride denge olsaydı da şu emeklerin boşa gitmeseydi.

Lütfünün olduğu seri bu niye bu kadar yazıyorsun xD
Yazmayacağım da insanlar bazı şeyleri anlamıyor belki biraz yardımcı olur diye yazıyorum. Mangaka bile hatasını kabul edip SBS de açıklamalar yapıp MF de admaın değerini arttırıyorken, bazıları hala tek atar tarzında yorumlar atınca komik geliyor... :D

Valla her şeyden çok şu Croco'nun Sağ kol falan seviyesinde dönmesini istiyorum. Serin reis çok umutlu bu konuda <3
O günler de gelecek sakin... :a:
 
Güçsüz olduğu noktada hikayede iyi bir yer alması mümkün değil zaten. Şuan bile Alabasta'nın ne kadar değerli olduğu WG de tartışılıyor. Krallar arasında yeryüzünde kalmış tek krallık. Antik silahın bulunduğu ülke. Zamanında bu değerleri söylediğimde, Ülkenin büyüklüğünü, askeri gücü, antik silahı vb. Croc GL'ye gitmiş boş antik silah arıyor diyenler vardı. Bugün Antik silahın gücünden falan bahsediyor çoğu kişi.

Muhtemelen komutan gücünde falan çıkar diye düşünüyorum. Haki de yapmıştır kemdine iki çeşit.


Aslında anketlik konu ?
 
Tamamen Oda'ya kalmış bir şey, Croco ve Mr1 tekrar girerse Zoro ile Mr1'i eşit bile çizebilir. Mr1'e tek de attırabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık