Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Yok ya seride ws konuları ne kadar uzarsa uzasın hep aynı noktada bitiyor tahmin etmesi zor değil ama o sırada olan olayların tahmin edilmesi zor çünkü düz yenilmek veya yenmek var iken daha çok etki-tepki ile ilerliyor. Kısacası bir karakter A noktasından B noktasına Byi atlayıp tüm alfabeyi dolaştıktan sonra ulaşıyor.
Ama Oda gibi bir trol adam yazar olunca işler, belli noktalar hariç net olmuyor.
 
Joyboy sanırım Joy+Boy birleşik sözcüğünden gelmekte. Belki de yanılıyorumdur, bilemiyorum. Ama Google Çeviri'ye Joy yazdım ve "Sevinç" çıktı. Boy yazdım ve "Oğlan" çıktı. Bu durumda Joyboy=Sevinçoğlan denklemi oluşuyor. Ancak Joyboy'u Google Çeviri'ye doğrudan yazdım ve sonuç olarak "Neşeli Çocuk" çıktı. Sanırım Joy+Boy=Neşe(Sevinç ile Neşe eş anlamlı - kaynak TDK - ) + Çocuk = Neşeli Çocuk denleminden yola çıkarak Oda bu tanımı oluşturmuş. Çokça üzerine düşündüm ve Joyboy yani Neşeli Çocuk tahminimce Lufi. Çünkü Lufi çok neşeli bir çocuk. Daha neşelisi gülücük yemiş olanlar ama onların ki sahte bir neşe. Sahte bir neşe ile Neşeli Çocuk olamazlar. Başka da neşeli karakterler var ama Lufi ana karakter ve Neşeli Çocuk olacak diğer neşeli önemli karakterlere baktığım vakit doğru adayı göremiyorum. Katılmayabilirsiniz ama bence Lufi Neşeli Çocuk.
?? KAFALAR YANAR...
 
joyboy keşke senle aynı zamanda yaşasaydım' derken neden hep 800-900 yıl sonrasına gidiyoruz Orda ki anlamı bu yorumdan sonra dank etti. Luffy e söylüyor... aman allahım çıldırıacağım :D: D
 
Bu ne la silahı yok fetişi, meyvesi var işte daha ne silah istiyorsun :hhh:
Kaido'ya meyve hasar vermedi. Enma hasar verdi. Enma>>>>Gomu Gomu No Mi.

Luffy yumrukla bile Kaido'dan kan aldıysa bu Gomu Gomu meyvesinin değil Luffy'nin başarısıdır. Lakin Kaido'ya, Wado İchimonji ve Sandai Kitetsu'yla değilde Enma'yla zarar veriyorsa bu Zoro'nun değil Enma'nın başarısıdır.

Luffy>>>>>>Gomu Gomu

Enma>>>>>>>>Sandai ve Wado'lu Zoro
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık