Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Evet arkadaşlar, büyük resmi gördüm. Aşağıdaki resme bakarsanız ittifak olanlar birbirine yakın çizilmiş. X Drake ne ayak olduğu belli olmadığı için grubun dışına atılmış. Büyük resme göre Karasakal - Mihawk ortaklığı olacak ya da Teach Mihawk'ın peşine düşecek. Ortak olurlarsa başka bir senaryo Hancock için dönecek bir savaş. Teach Hancock için denizcilere saldıracak orada Shanks ile bir savaş patlak verecek.
Urouge bizimkilerle ittifak olabilir ileride cidden sağlam bir adama benziyor.
 
Savaş lordu sistemi kaldırıldıktan sonra Karasakal harekete geçmişti. Ben de Hancock’u esir olarak alacağını düşünüyorum. Hancock’u kurtarmaya giden Luffy ve Karasakal tarafından dayak yiyip intikam almak isteyen Coby ikinci bir Rocks olayına sebep olurlar.
Bu Garp'a saygısızlık olur bence
 
One piecenin son sahnesi;
- Luffy geminin ön tarafında gülerken yaşadığı maceraları düşünür. Ardından luffy,ace ve sabonun küçük bir flashbackı araya girer ( küçükken hayallerinden bahsettikleri yer.) Luffynin burada asıl hayalini ve luffynin hayalini gerçekleştirip gerçekleştirmediğinide öğreniriz ardından günümüz luffysine tekrar dönüş yapılır ve Luffynin kahkaha attığını görürüz tüm tayfa bu kahkahaları duyup ne oluyor diye bakmaya gelirler ve luffynin Gülen cansız bedenini bulurlar.
 
Sanmam. Luffy'nin ne kadar vurdumduymaz birisi olduğunu vurgulayan bir sahne. Her şeyin arkasında bir şey aramamak gerek. Kaldı ki Luffy'nin genç ve yaşlı halini çizdi Oda. Yaşlı hali bildiğin Garp. Garp'ın çocukluğu da bildiğij Luffy.
Nerde, ne zaman çizmiş yaşIı haIini hiç rastlamadım Var6sa atar mısın?
Bu arda doğru Garp'ın çocukluğu aynı İuffy gibi
 
Nerde, ne zaman çizmiş yaşIı haIini hiç rastlamadım Var6sa atar mısın?
Bu arda doğru Garp'ın çocukluğu aynı İuffy gibi
Valla Google'dan Luffy old falan yaz arat. Benim de yapabileceğim yegane şey o şuanda :D

Hatta işler kötü giderse nasıl olur iyi giderse nasıl olur şeklinde iki varyasyon çizmiş.
 
Luffyi seri sonunda zoro öldürecek. Eski bölümlerde luffy kolunu uzatıp tayfayı tutup gemiye fırlıyorlardı ya sert bi şekilde çarparak giriyorlardı bu her olduğunda zoro kızgın bi şekilde bir gün seni öldürücem diyordu, bu birkaç sefer oldu sanırım. Birde bir hikaye vardı bir çocuk ölüm döşeğindeyken son isteği one piece in sonunu bilmekmiş. Odayla görüştürüyolar çocuğu görüştükten sonra çocuk ağlıyor ancak böyle bişeye ağlar diye düşündüm luffyi zoronun öldürmesi ama iki düşman gibi değilde bir sebepten dolayı böyle olabilir.
Mutluluk gözyaşıdır o :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık