Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beş İmparator vs. Büyük Denizci Gücü

Kim Üstün Gelir ?


  • Kullanılan toplam oy
    225
Orta- üst yonkoular alır.
En basitinden prime diyoruz. Wb dünyanın en güçlü adamı ydı , kaidoda öyle. Yani bu ikisi zaten 1vs1 de yatmaz . 2. Amirale , oynarlar aynı anda. Hal böyle olunca jozu , marco gibiler gardını indirmez. Wb yüzünden.

Ayrıca yonkoular hepsi seride en siki tip güçlere sahipler.
Wb en güçlü paramecia.
BB en güçlü parsmecia + yami yami
Bigmom cesitli saldırıları var.
Shansk desek mihawk la eski rakip. Mihawk aptal bir karekter değil denizcilerin yanında savaşmaz . Neden özgür olmak varken denizci tehditi ile baş başa kalmak istesinki. Ayrıca bu adm da bi yonkou eder bana gör.

Detaylar detaylar derken yonkoular ağır basıyor.

Zaten BB tek doğal düşmanı fiziksle güç. Karşıya bir salsa meyveyi heryer karanlık kimse meyve kullanamaz. Garp dışında sağlam fiziksel kimsede yok. Onuds tutarlar zaten.
Yonkoulara Galibiyet veriyorum.
 
Tokikake, Momousagi ve Kong'un güçleri hakkında net bir şey bilmediğim için ve tahmin edemediğim için kim alır diye yorum yapamam ama kişi bazlı vslere bakarsak Wb hariç diğer yonkoular kazanır. Hatta Shanks hiç zorlanmaz. Diğerleri ise zorlanarak kazanır. Amirallerde Fuji hariç rakipleri karşısında çok zorlanmaz. Fuji zorlanır ama kazanır o da. Shichileri kaale almadım. Dengeli bir şekilde olur onlarında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık