Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum adamlar bizim gibi futbolla yatıp kalkmıyor ki, buna rağmen göze hoş gelen futbol oynuyorlar işte. Biz futbolla yatıp kalkıyoruz, futboldan başka hiç bir spora yatırım yok. Ona rağmen ne yerel takımlarda ne milli takımda adam akıllı bir başarı tutturulmuyor. Kimle kıyaslayacağız gidip İspanya ile mi kıyaslayım?
Reis, ben kadro oynayış olarak çok etkilendin bizden iyi buldun falan diye cevap verme ihtiyacı buldum. Yoksa alt yapı sistemimiz leş. Hala salak gibi yabancı kuralına takılıyoruz. 80 milyon Türkten çıkaramadığımız adamları 3, 5 Türkten çıkarıyor Almanya.. bunlarda zaten haklısın lafın yok. Kimle kıyaslarsan rezil oluruz. İspanyada olur Slovakya da.. Ligimiz beş para etmiyor. Milli takım üstün başarısı yok ama en azından düzenli turnuvaya katılıyor diyebileceğimiz bir olayı da yok. Zaten Tükiyenin sorunu da devamlılık, süreklilik. Bir sezon iyi olur takımlarımız sonra çöpe döner.. borç yapılır bir kadro oturtulmaz sürekli sil baştan kadrolar yapılır. Hocalara süre tanınmaz şans tanımadan görevden alınırlar. Uzun vadeli sürekli başar yerine günü kurtarma tercih edilir. 4 sene diş sık 5 sene şampiyon olmak yerine o sene şampiyon olunmak için her şey yapılır. Avrupada isimsiz takımlara elenilir.. Şampiyonlar ligine direkt takım yollayamama konusunda endişe duyulur. Ama eleme yoluyla katılmayı başaran bir tane takım yok.. Say say bitmez. Bir Basketbol takımlarımız iyi o kadar.
 
Ha ama bizimkiler futbol cahili olduğu için @Crocus bu kadroyla Şenol yarı final oynamazsa çöp hoca falan diyorlar. .d kadromuzun potansiyeli değilde şuanki hali ortalama bir Euro takımı. Yani nasıl desem İsviçre, Şuanki Hırvatistan, Danimarka falan.. o ayardayız. Önümüzde 8 takım aşağı yukarı denk olduğumuz da 3,4 takım var. Kadromuz güzel ama hayalciliğe gerek yok
Aslında bence oyuncular çok formda olduğundan kadro olması gerektiğinden daha iyi gözüküyor.
Hakan muazzam formda, Burak,zeki,ozan hepsi çok ekstra oldukları dönem şuan. Belki de bilmiyorum bir tane a seviye adam olmadığından öyle gözüküyor takımda.
 
Aslında bence oyuncular çok formda olduğundan kadro olması gerektiğinden daha iyi gözüküyor.
Hakan muazzam formda, Burak,zeki,ozan hepsi çok ekstra oldukları dönem şuan. Belki de bilmiyorum bir tane a seviye adam olmadığından öyle gözüküyor takımda.
Burak iyi bir oyuncu ama yaşını almış bir isim. Çok formda olduğu da doğru. Ozan Tufan fenerde bir ara oynamıyordu. Milli takımda tekrar kendini buldu. Bence çok formda değil kendisi iyi oyuncu. Zeki Çeliği Tottenham falan istiyor elit bek oyuncularından birisi. Hakan Çalhanoğluda A klass bir topçu her zmaan iş yapar. Çağlar Premier Ligin en iyi 3, 4 stoperinden birisidir. Diğer iyi takımda oynayan geçlerde üst klas olma potansiyelinde kadromuz güzel bence. Sadece formda olmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum olayın.
 
İrfanı hiç yazmamışım harika bilekleri var. Şut orta ve çalım özelliklerinin hepsini bulunduruyor. İyi bir ayak Rakiticin sözleşmesi bitmese İrfanı alacaklarını kendileri söyledi Sevilla
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık